sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

RAAKAKAKKU WORKSHOP





Viime viikolla vietin hauskan illan bloggareiden kanssa Helsinginkadun Ruplassa valmistaen raakakakkuja. Ruplassa en ollut koskaan aikaisemmin käynyt ja paikka yllätti positiivisesti. Rento ja urbaani pieni ravintola, jossa oli vielä viime viikolla Muhammad Khanin näyttely ( aivan ihania töitä ), vintage huonekaluja myynnissä ja houkutteleva kasvispainotteinen menu. Täytyy ehdottomasti testata Ruplan brunssi vielä kesän aikana.







Raakakakkuja teimme Greenstreetin worksopissa. Niistä lisää tietoa täältä. Raakakukkuja olen toki maistanut useita kertoja, mutten koskaan tehnyt itse. Me teimme neljä erilaista kakkuja pienissä ryhmissä ja sitten lopuksi tietysti maistelimme niitä. Itse tekeminen oli varsin helppoa, kun seurasi ohjeita. Se mikä itseni yllätti oli se kuinka paljon erilaisia raakaaineita kakkuihin tarvittiin. Valmiit kakut maistuivat taivaallisen hyviltä, tosin ne ovat todella makeita ( vaikka sokeria ei käytetty lainkaan ) ja pieni pala kakkua riittää makean nälkään. Itse pidin eniten mustikkasuklaakakusta. Näitä Greenstreetin raakakakkuja  voi ostaa kotiin tai käydä maistelemassa heidän kahvilassaan Rootsissa Vaasankadulla. Tästä linkistä löydät lisää myyntipaikkoja.







Saimme vielä mukaamme valmistamiamme raakakakkuja ja ihan kuten arvelinkin kotona kuopus tykkäsi kovasti samoin 22-vuotias poikani, sen sijaan 18-vuotias poikani ei välittänyt kakusta yhtään. Greenstreetin raakakakuthan ovat gluteenittomia, maidottomia, viljattomia ja terveellisiä sekä sopivat kaikille. Itse tykkään raakakakuista, koska niissä ei ole sitä vehnäjauhoista tehtyä kakkupohjaa, ovat ikäänkuin kokanaan täytettä. Eikä niitä siksi tarvitse syödä kuin pieni palanen. Oletteko tehneet raakakakkuja itse ? Suloista sunnuntaita !




Share:

4 kommenttia

  1. En ole tehnyt itse, mutta maistellut olen. Toiset maistuvat mielettömän hyviltä, toiset ei niinkään, mutta niinhän se on tavallistenkin kakkujen kanssa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu paljon raaka-aineista, niinkuin tavallisissakin kakuissa. Nämä oli kaikki todella herkullisia :)

      Poista
  2. Olen tehnyt raakakakkuja ja joskus neljä vuotta sitten kävin myös kurssin 👍

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig