sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

GREEN








Black Swan Fashionin vihreä kukkamekko on ollut yksi tämän kesän suosikeistani. Keväällä käytin sitä sukkisten ja neuletakin kanssa, nyt kesällä sandaaleiden parina. Olen käyttänyt mekkoa myös tunikana housujen parina ja ilman vyötä rennosti Birkenstockin kanssa. Hauskaa miten yhdestä mekosta on niin moneen eri näköiseen asuun. Mekkoa löytyy alessa  koossa XS täällä., myös muita kivan rentoja mekkoja on vielä joitakin jäljellä täällä

Nyt on kesä parhaimmillaan kuten kuvistakin näkee. Kaikki on niin vihreää ja ainakin Helsingissä oli tänään upea aurinkoinen ilma. Ei ihan helle, muttta lämmintä kuitenkin. Itselläni on muuten edelleen ne kaikkein kesäisimmät vaatteet kassissa ja taitaa pysyäkin. Suomen kesässä kun pärjää hyvin ilman hellevaatteita. Aurinkoista ja lämmintä viikkoa kaikille !


Flower dress Black Swan Fashion * // leather sandals COS // sunnies Furla *


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

  1. Kiva myös tuo mekon takaa vähän pidempi linja! Ostin itsekin sellaisen nyt kesäksi, mutta en ole tarjennut yhtään kertaa pitää sitä päälläni. Hiukan kyllä ärsyttää, ettei täällä voi käyttää mitään kesäisempää. Mutta onneksi ilmat ovat olleet aurinkoisia! Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monissa vaatteissa on nyt tuo takaa pidempi linja, vai olenko vain sattumalta hankkinut sellaisia ;)

      Ärsyttää kyllä tämä kesän viileys.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Kiva mekko ja on muuten jotenkin outoa nähdä sulla vihreää. Jotenkin miellän sut aina mustaksi ja valkoiseksi :) Kaunis on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina jotain vihreää kaapissa, sitä armyvihreää, mutta yhditän sen aina mustaan :) Olen itsekin vähän yllättynyt kuinka hyvin viihdyn tässä värissä.

      Kiitos Maiju <3

      Poista
  3. Kaunis ja vähän erilainen mekko :)! Osaatko sanoa onko kuinka reilua kokoa, vastaako s koko suunnilleen 36? Kiitokset! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on S koko, vastaa 36. Mitoitus on mielestäni normaali eli eivät ole pieniä kuten esim. Zara :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig