perjantai 9. kesäkuuta 2017

W E E K E N D
Aurinkoinen päivä takana ja viikonlopullekin on luvattu kaunista säätä. Kesäviikonlopuissa on sitä jotakin satoi tai paistoi, mutta erityisesti silloin nautin niistä kun on aurinkoista. Mikä onkaan ihanampaa kuin herätä auringonpaisteeseen, juoda kuppi kahvia ja suunnitella viikonlopun ohjelmaa. 

Itselläni on lauantaille menoa ja saattaapa olla, että puen ylleni kevyen kesämekon sandaalien kanssa. Vaaleiden mekkojen kanssa ja muutenkin vaaleiden vaatteiden kanssa on hyvä käyttää nuden värisiä alusvaatteita. Itse olen yleensä mieltänyt ne vähän tylsiksi, mutta sitä ei voi sanoa näistä blogin kautta saaduista Fantasie Lingerien rintaliiveistä ja alushousuista. Mallin nimi on Angelina, kevyet, mukavat ja täydellisesti istuvat. Kävin aikaisemmin keväällä pressitilaisuudessa, jossa meillä oli mahdollisuus maahantuojan asiantuntijan kanssa valita itsellemme juuri sopivat sopivat liivit. Fantasie Lingeriä myy Helsingissä ainakin Funky Lady ja Sokos. Täältä voit käydä kurkkaamassa oman paikkakuntasi myymälän tai verkkokaupan. Yleensä käytän mustia tai valkoisia alusasuja, mutta näihin ihastuin ihan täysillä. Herkeän hempeät ja juuri kesään sopivat.

Viime viikolla käväisin myös pikaisesti Akateemisessa ja mukaan tarttui uusin Porter. Tämä numero on Summer Escape, täynnä inspiraatiota täydelliseen lomaan ja täyttä asiaa Norsujen suojelusta. Olen muuten ostanut kaikki Porter-lehdet, kaikkiaan 21. Ehkä olisi aika tilata lehti kotiin, mutta on hauska käydä aina ostamasse se. Porterhan ei edes ilmesty joka kuukausi.

Akateemisessa näin Paul Austerin uusimman romaanin 4321 ja pitkästä aikaa tunsin halua ostaa kirja itselleni. Viime vuosina en ole enään juuri ostanut kirjoja, sillä muutaman kerran muutettuani valtavan kirjakuorman kanssa, olen alkanut käyttää kirjastoa. Rakastan kirjoja, mutta en ehken halua keräillä niitä, sillä on pakko myöntää, etten vaan ehdi niitä moneen kertaan lukemaan. Miksi siis ostaa niitä hyllyyn ? Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on ? Aurinkoista ja rentoa viikonloppua !


* Alusasu saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig