maanantai 5. kesäkuuta 2017

LIGHT PINK







Tänä keväänä en ehtinyt sisutamaan kotia mitenkään erityisesti kevät/kesä kuntoon. Lahjaksi saatu Marimekon kahvikuppi sekä kaunis kukkakimppu inspiroivat kuitenkin viime viikonloppuna laittamaan kotia edes vähän kesäisemmän näköiseksi. Kukkakimppu on ehkä yksi kauneimmista mitä olen koskaan nähnyt, jo paketissa se oli aivan hurmaavan näköinen, kuin pilvi. 








Kodin kesäpäivityksen tein niin yksinkertaisesti kuin vaan voi eli otin verhot pois sekä olohuoneesta että ruokailutilasta ( heti tuli raikasta ja valoisaa ) sekä vaihdoin muutaman sohvatyynyn päällisen ja asettelin tyynyt. Musta lasikantinen koripöytä sekä korituolit ovat siirtyneet jo aikaisemmin parvekkeelle, olohuoneessa riittää nyt tilaa. Jos näin voi sanoa, sillä olohuoneemme on todella pieni, eikä siinä ole yhtään ehjää seinää. Sisustajan painajainen. Onneksi olohuoneen ja keittiön välille jää suurehko ruokailutila, joka avartaa myös olohuonetta. Nyt siis sohvan edessä nuo kaksi Hayn pöytää, jotka seilaavat asunossamme milloin minnekin. Ikean mustavalkoinen matto lähtee taas pian pesulaan ja tilalle laitan joko kaksi harmaata räsymattoa tai yhden valkoisen. Villamatto tuntuu jotenkin niin tunkkaiselta kesällä. Oletteko te sisustaneet kotia kesäkuntoon ? Kivaa viikkoa kaikille !


Share:

8 kommenttia

  1. Oi, miten söpöä! Vaaleanpunainen on ehdottomasti kesäväri!

    VastaaPoista
  2. Tuo mattojuttu on kyllä niin totta! Mulla on just se tunkkainen villamatto, joka taitaa nyt saada lähtöpassit varastoon odottamaan syksyä ja talvea.. Ja tuo kukkakimppu - miten voi olla noin kaunis?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään, että kesällä kotona pitää olla raikasta, lattioilla joko kevyet matot tai ei ollenkaan.

      Arvaa vaan kuinka kauan ihailin sitä paketissa ;)

      Poista
  3. Voi Sara miten kaunista <3 Ja tuo pionikimppu! Aivan ihana. Juuri harmittelin oman blogin puolella kuinka kalliita ne ovat! Omani ei myöskään auennut noin kauniisti kuin sinun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se oli kyllä niin ihana. En usko, että itse ostaisin, sillä tuo oli varmasti todella kallis . . . mutta oli ihanaa saada noin kaunis lahja :)

      Poista
  4. Onpa upeat pionit! Enpä ole pahemmin laittanut kotia kesäkuntoon, mutta kukkia haen luonnosta useamman kerran viikossa.

    VastaaPoista
  5. Luonnonkukat on ihania, keräilen niitä joskus kimpun lenkin päätteeksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig