torstai 8. kesäkuuta 2017

KappAhl AW Limited Edition

Tiistai aamulla käväisin Rosterissa aamiaisella ja samalla katsomassa KappAhlin syksyn erikoismalliston Limited Editionin. Syksyä oikeasti kannataa odottaa, niin kivoja juttuja taas tulossa. Kesä on tietenkin ihanaa aikaa, mutta innostun kyllä paljon enemmän syksyn ja talven vaatteista, värimaailma on jotenkin enemmän itseäni. 


KappAhlin AW Limited Edition tulee kauppoihin syyskuussa, mutta ei suinkaan kaikkin myymälöihin. Verkkokaupasta sitä kuitenkin saa. Mallistossa oli muutama aivan ihana vaate, kuten tuo henkäyksen ohut pitkä kukkapaituli, vaaleanpunainen villakangastakki ja sitten tuo alemman kuvan upea hopean värinen toppatakki. Ihan varmasti tarvitsen sellaisen. Kyllä kuulkaa ei pakkanenkaan haittaa, jos kulkee hopeisessa takissa.

Itse muuten yleensä alan miettimään syksyn vaatteita viimeistään kesällä. Saatan ostaa alennusmyynneistä jotakin jo syksyä silmällä pitäen. Monella brändillä tulee kauppoihin jo loppukesästä  syksyn pre mallistot. Ja jos haluat saada jotain tiettyä, ne kannattaa ostaa heti niiden saavuttua kauppoihin, muuten jäät ilman. Sateesta huolimatta kivaa loppuviikkoa !


Share:

4 kommenttia

 1. Syysvaatteet saa kylla munkin sydamen sykkimaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kesä aikaa tehdä syyshankintoja ;)

   Poista
 2. Kiva paikka tuo Roster, kävin siellä viime torstaina syömässä. :) Mukavaa uutta viikkoa Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tykkään sisustuksesta :)

   Kiitis samoin Tiia <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig