lauantai 13. toukokuuta 2017

SECOND FEMALE Syksyn ihanuuksia Villa Tremondossa





Toissa viikolla kävin ihastelemassa syksyn uutuuksia Villa Tremondossa. Vaatteiden lisäksi ihasteltavaa riitti itse showroomissa, sillä niin kauniisti ja inspiroivasti se oli sisustettu. Paljon trendikästä mustaa ja kauniita yksityiskohtia oli ympäriinsä.

Tällä kertaa ihastuin eniten Second Femalen kauniiseen syyskokoelmaan, ehkä siksi että kokoelmassa oli mukana kahta lempiväriäni, jotka nyt keväälläkin ovat ajankohtaisia, Hempeän vaaleanpunaisen ja kauniin vaaleansinisen lisäksi syksyllä on tarjolla myös tuttua harmaata, mustaa ja valkoista.






Ihastuin eniten varmaan tuohon pehmeään vaaleansiniseen neulemekkoon. Eikö ole hassua kuinka jostakin väristä tulee sellainen ´oma väri ` fiilis. Mustan, valkoisen ja harmaan ohella vaaleansinistä löytyy aina vaatekaapistani. Second Femalen syksyn kokoelmassa viehätti myös yksinkertaisuus, sellainen vähän japanilainen henki, jota kokoelman nimikin Wabi Sabi ilmentää. Wabi tarkoittaa yksinkertaista ja Sabi kauneutta. Kuvaa Second Femalen syysuutuuksia täydellisesti. Luulenpa, että oma syksyn värini on vaaleansininen.

Tuo viimeinen keittiökuva oli ihan pakko laittaa. Seisoskelin nimittäin pitkään ihastelemassa Villa Tremondon kaunista keittiönurkkausta. Haaveilen mustasta keittiöstä, vaikka se tuskin ainakaan lähitulevaisuudessa on mahdollista, mutta haaveitahan saa aina olla. Olisipa ihana herätä aamulla keittämään kahvit tuollaisessa keittiössä. Kahvista tulikin mieleeni, että huomenna vitetään taas äitienpäivää ja aurinkoakin on luvattu ainakin tänne Helsinkiin. Aurinkoista ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille !


Share:

10 kommenttia

  1. Suloisen pehmeitä neuleita :) Vaaleansininen mekkonen näyttää niin sinulta.

    -Katja

    VastaaPoista
  2. Villa Tremondon valikoimissa oli paljon kivaa :) ja nuo Second Femalen pörröneuleet - IIK....Hyvää äitienpäivää Sara :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania juttuja tulossa syksyyn, mutta onneksi siihen on vielä aikaa :) Katselen tuotya ekaa kuvaa uudestaan ja uudestaan, todella iik ;)

      Kiitos Marjo <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig