lauantai 15. huhtikuuta 2017

WHAT I WORE


Vihdoin ja viimein sain kuvatuksi asun uusien lemppari tennarien kanssa. Pari viikkoa olen kulkenut ECCOn mustilla nahkaisilla tennareilla, asu on tosin ollut ihan eri kuin tänään kuvattu. No, mutta ehkä onnistun kuvauttamaan vielä sen melkein joka päivä päällä olleen asun. Tämäkin asu oli kiva ja vaikka kuvista voisi luulla en suinkaan ollut matkalla Oopperaan vaan sukulounaalle. Juhlapyhissä parasta onkin se kun voi viettää aikaa kiireettä perheen parissa. Asusta vielä sen verran, että vilukissana yhdistin Black Swan Fashionin paitamekkoon vaalean Gannin villakangastakkini ja tennarit ihan mukavuudenhalusta. Lopen kyllästyneenä pipoihin kaivoin kirpparikassista H&M hatun, olipa onni ettei kukaan ole sitä ostanut. Ehkäpä kuljen se päässä siihen asti kunnes oikeasti tulee lämmintä ja voi kuljeskella ilman hattua. Mukavaa ja suklaista pääsiäisen aikaa teille kaikille !Wool coat Ganni // shirt dress Black Swan Fashion * // tights Wolford * //  hat H&M // shoes ECCO


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Ihanan rento asu, itse ole viime vuosina keväisin käyttänyt paljon tällaista pitkä takki tennarit yhdistelmää, aluksi se jopa aristutti, että näyttääkö tennarit jotenkin liian kesäisiltä takkiin verrattuna, mutta ei. Tosi kiva yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä kuljin viime kevään ja kesän trenssi/tennarit yhdistelmässä, tämä kesä menee varmaan samoin :)

   Poista
 2. Ihanan rento asu - ja erityisen kivalta näyttää lippiksesi. Kadotin oman vakiolippikseni ja uutta en tilalle ole hartaasta etsinnästä huolimatta löytänyt - kaikki ovat olleet auttamatta liian pieniä;)
  Hyvää pääsiäisen jatkoa, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi kukaan ei ostanut lippistäni, uutta olisi vaikea löytää.

   Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 3. Kiva lippis. Mulla on joskus ollut vastaavanlainen nahkaisena ja harmittaa suunnattomasti, kun jossain muutossa se hävisi mystisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voi harmi, näitä silloin tällöin löytyy kaupoista, ehkäpä löydät uuden ?

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig