lauantai 22. huhtikuuta 2017

WEEKEND



Piti kirjoittaa postaus jo aamulla, mutta sitten tulikin kauhea kiire lähteä kaupungille. Uusimmasta Porterista bongasin Diorin mainoksesta kivan asun: simppeli valkoien printti teeppari farkkujen ja bleiserin kanssa. Ai miten ihanan yksinkertaista. No joo onhan nuo mainoksen laukutkin kivoja. Joka tapauksessa mainos toimi siis päivän asun inspiraationa.

 Toinen juttu, josta halusin teille kertoa on tuo kuvassa näkyvä Helixium by Skinature etanaseerumi. Siis aivan loistava seerumi; kevyt ja raikas. Tuote on luomusertifioitu ja alkuperä maa Espnaja. Seerumi imeytyy nopeasti napakoittaen ja siloittaen ihoa. Kosteusvoide levittyy seerumin päälle helposti ja meikkivoidekin pysyy hyvänä koko päivän. Olen aika lailla koukussa tähän etanaseerumiin. 

Kuvassa näkyvä kello taas on ihan vaan kuvausrekvisiittaa, se on oikeasti 18 v. poikani. Itse en varmasti osaisi edes käyttää tuollaista teknistä vempainta, mutta onhan se aika makee. Mulla on ollut jo pitkään projektina ostaa uusi ranneke yhteen vanhoista kelloistani, joka nyt taas tuntuis just oikeelta. Täytyy vähän skarpata näiden ideoiden samoin kuin bloginkin kanssa. Helposti jää blogi päivittymättä, jos olen kiireinen tai väsynyt. 

Ai niin, kävin tänään myös pikaisesti Indiedays Bloggers Days moikkaamassa tuttuja. Tapahtuma oli tällä kertaa Kattilahallissa ja hurjan kivasti järjestetty. Iltatilaisuuteen en  jaksanut lähteä, siksipä istun tässä nyt kirjottelemassa tätä. Kuvien kanssa kävi niin etten ottanut kameraa mukaan, kun se oli tyttärilläni käytössä samaan aikaan, mutta instan stories puolella on pari pätkää vielä hetken näkyvissä. Käykää kurkkaamassa @sarasblogi . Leppoisaa lauantai-iltaa !


Share:

4 kommenttia

  1. Helixium seerumi on ihan lemppari, myös mieheni atooppinen iho rakastaa sitä, rauhoittaa kutisevan punaisen ja ärtyneen ihon ihan hetkessä, ihme tuote. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No wow, toisaalta en ihmettele yhtään, että tehoaa myös atooppiseen ihoon. Mahtava tuote <3

      Poista
  2. Hyvä vinkki tuo seerumi. En tiedä kuka sitä myy täällä Espanjassa, mutta eiköhän jossain kosmetiikkaosastolla osata neuvoa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on mahtava. Löytyy varmaan tavarataloista ja ehkä myös apteekeista siellä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig