tiistai 4. huhtikuuta 2017

D E T A I L SAlkuviikon olen kuljeskellut blogin kautta saaduilla ECCOn mustilla Soft 8 nahkaisilla tennareilla. Askel on ollut kevyt, sillä nämä kengät on todellakin tehty kävelyä varten. Ihan älyttömän kauniitkin vielä. Niin ja nahkaa sekä päältä että sisältä. Ajatus oli myös lakata kynnet ja punata huulet kirkkaanpunaisiksi, mutta ainakaan vielä en ole ehtinyt kynsiä lakata ja punaa kokeilin kerran. Näytti kuulkaa aivan ihanalta, mutta hui kauhistus kuinka huomiota herättävää. Tähän kirkkaaseen punaan täytyy varmaan totutella pikkuhiljaa. Huulipuna on muuten & Other Stories, tosi peittävä väri ja toi pakkaus on upean yksinkertainen. Ehkä huomenna kokeilen punaa taas. No asukuvaakin tulossa kenkien kanssa, aika simppeliä niinkuin arvata saattaa. Tunnelmallista tiistaita !


* Kengät saatu blogin kautta


Share:

4 kommenttia

 1. Kengät näyttävät mukavilta ja kun ulkonäkökin on kiva, niin taidan käydä sovittelemassa ; eccon lesti on yleensä sopinut jaloilleni.
  Ja huulipuna. Voi huokaus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin Eccon sivuiilta eri malleja, paljon tosi kivoja tennareita ja lenkkareita, myös niitä valkoisia, joista haaveilit :) Omani ovat super mukavat.

   Poista
 2. Oi ompa sulla visuaalisia ja kauniita kuvia koko blogi täynnä :)

  http://inkanitta.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig