torstai 23. maaliskuuta 2017

#tbt



Maaliskuun throwback thursdayn eka asu on viime vuodelta 2016. Sinistä ja mustaa, kaksi lempiväriäni yhdessä ja usein käytetty kombo. Myös asu on ollut usein päällä, Zaran tekonahkahousut on valintani silloin kun haluan pukeutua huolettomasti ja usein yhdistän niihin neuleen. Tällä kertaa Acnen merinovillainen neulemekko / tunika. Mekkoa olen käyttänyt sekä housujen kanssa että ihan vaan mekkona paksujen sukkisten parina.




Vuoden 2015 asussa muuten mustan asun piristeenä vaalea Gannin villakangastakki ja takin taakse piiloon jäävä sininen Diane von Furstenbergin laukku. Jostain syystä sininen laukkuni unohtuu usein kaappiin ja valitsen jonkun mustista laukuistani. Ehkä vähän vierastan huomiota mitä värikäs laukku saa aikaan.




Vuoden 2014 asu on kivan vaalea. Huomaatteko kuinka mustaa on vain ripaus aurinkolaseissa ja pikkulaukussa. Ihmeekseni olen laittanut selkeästi talvisella kelillä Conssit jalkaan ? Oli varmaan kylmä. Farkut on Dieselin ja ne olen jo pätkäissyt viime vuonna, mutta jostain syystä eivät ole muistaakseni uudessa asussaan päätytneet blogiin. Se kertoo siitä, etten useinkaan saa asujani kuvatuksi tänne blogin puolelle.




Viimeinen kuva on vuodelta 2013. Silloin oli pitkä, kylmä ja luminen talvi. Kauhistus. Kuvan asu-idean kopioin Victoria Beckhamilta, joka tuolloin nähtiin ensimmäisiä kertoja matalissa kengissä. Nykyään hänkin tallustelee lenkkareissa, kuten kuka tahansa meistä. Siitä huolimatta hän näyttää aina tyylikkäältä. Huokaus. Musta kultanappinen takki löytyy muuten yhä vaatekaapistani ja on Mangon. Täytyykin muistaa pukeutua siihen joko päivä. Laukkua on Miu Miun clutch, joka myöskin on unohtunut kaappiin.

Viikko ei ole mennyt ihan niinkuin suunnittelin, sillä sairastuin ilkeään flussaan ja makailen täällä kotona ( tylsistyneenä ) nyt toista päivää sängyssä. Olo on ollut kurjaakin kurjempi; kuumetta, nuhaa ja paha yskä. Päivät tuntuvat kotona loputtoman pitkiltä, kun ei jaksa tehdä mitään. Ai niin mainitsinko jo ne ympäriinsä lentelevät pölypallerot, jotka auringon valossa näyttävät oikein ilkkuvan ? Imuriin ei vaan jaksa tarttua. No ehkä huomenna on jo parempi päivä. Onneksi on edes blogi ja muutamat kuvat valmiiksi ladattuina.

Tiedättekö minusta tuo viimeinen asu on kaikista kivoin, lumesta huolimatta. Mikä on sinun suosikkisi näistä vanhoista asuistani ? Tunnelmallista torstaita-iltaa !


Share:

2 kommenttia

  1. Suosikkini on vaalea asu. Tuo Gannin takki on vaan niin upea :)

    -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvasin ;) Se on kyllä upea, siihen on aina yhtä ihana pukeutua.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig