perjantai 6. tammikuuta 2017

WHAT I WORE
Kerrospukeutuminen on ollut viikon pukeutumistrendi. Näiden kuvien asu on keskiviikolta, jolloin ei vielä ollut ihan niin kylmä kuin eilen ja tänään. En ole oikeastaan yhtään talven ystävä, vaikka lumi on toki minustakin kauniimpaa kuin musta ja märkä talvi. Kuvien farkut ovat Victoria Beckhamin, ostettu The Outnetista reippalla alennuksella. Kutsun näitä talvifarkuiksi, sillä kangas on napakkaa ja paksua farkkua, lisäksi malli on sellainen, että niiden alle menee mukavasti trikoot. Väriltään ne ovat mustanharmaat ja sopivat siksi kivasti yhteen niin mustien kuin harmaiden vaateiden kanssa. Harmaa neuletakkini on Samujin ja harmaavalkoinen paitis KappAhlin. 

Viime aikoina olen käyttänyt myös paljon punaista huulipunaa. Joulun aikaan se tuntui kivalta valinnalta ja tykästyin lookiin niin, että olen jatkanut uuteen vuoteen punaisin huulin. Jotenkin on paljon pirteämpi olo punaisissa huulissa. Huulipuna on Lumenen Hymyhuulet 62 ja sen päällä on ACOn Stay Soft huulivoidetta, jossa on vitamiini E ja Q10. Huulivoide on korjaava ja suojaava ja sen lisäksi siinä on kevyt kiilto ja vaniljan tuoksu. Arvaatte varmaan, että olen jo ihan koukussa tähän tuotteeseen. 

Kohta on loma lopuillaan. Kiva niin, sillä kaipaan jo vähän sitä ihan tavallista arkea. Meillä on koko perheellä mennyt vuorokausirytmi ihan sekaisin, kukutaan yömyöhään ja nukutaan pitkään. Viikonloppuna aionkin herätä vähän aikaisemmin, valmistautua ensi viikkoon ja käydä katsomassa LuxHelsinkiä. Ihanaa viikonloppua !


Parka coat McQ Alexander Queen // cardigan Samuji // jeans Victoria Beckham // shirt KappAhl * // beanie H&M // ankle boots Tiger of Sweden // bag Alexander Wang 


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig