lauantai 14. tammikuuta 2017

WHAT I WORE









Näitä kuvia katsoessa ei kyllä uskoisi, että oli talven kylmin päivä ja aamulla pakkasta -20. Inhoan nimittäin kylmää yli kaiken, mutta kuvissahan näkyy ihan onnellinen bloggari. Yllä oli toki reilusti vaatetta; takin alla paksu korkeakauluksinen villaneule ja sen alla ohut villainen pitkähihainen teeppari, jonka alla vielä toppi. Kun jalassa oli lämpöiset Merrellin karvavuoriset saappaat, oli olo kaikinpuolin siedettävä.

Lipaultin mustassa ja tyylikkäässä repussa kulkee kätevästä kamera. Tähän blogin kautta saatuun reppuun ovat ihastuneet myös lapseni ja reppu on jo käynyt heidän mukanaan matkoilla. Lipaultia myy ainakin Stockmann. Koska reppuun mahtui kaikki muu oli mukanani vain Rebecca Minkoffin pikkulaukku. Yleensä käytän sitä kesällä, mutta ihan kivasti se sopii myös talvisempaan asuu.

Vuoden ensimmäinen työviikko takana, nyt on kiva viettää rentoa viikonloppua kotona. Lauantai on usein itselläni se lepopäivä, jolloin en tee mitään ihmeempiä. Kotihommia tietysti, vähän lukemista ja ulkoilua ja illalla k'perryn sohvalle telkkarin ääreen. Sunnuntaina sitten jaksaa jo lähteä jonnekkin kahville, taidenäyttelyyn tai shoppailemaan. Rentoa viikonloppua !


Parka coat McQ Alexander McQueen // wool knit Black Swan Fashion * // jeans Victoria Beckham // winter boots Merrell // beanie H&M // bag Rebecca Minkoff // back bag Lipault * 

Kuvat // Photos  Secret Wardrobe

* Saatu blogin kautta 




Share:

6 kommenttia

  1. Myös talvenpaksuissa vaatteissa voi olla tyylikäs <3 Ihanaa viikonloppua, ja olipa kiva tavata livenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai :)

      Oli mukava tavata, ehkä joskus ehditään jutella enemmän. Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Ihanat kuvat <3 Pakkasella kannattaa pukeutua hyvin, viluistuin pahasti ja nyt viikon jo sairaana.

    -Katja

    VastaaPoista
  3. Ihanan lämpimän näköinen asu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig