lauantai 21. tammikuuta 2017

WEEKEND MOODVihdoinkin viikonloppu. Kulunut viikko oli todella kiireinen niin töissä kuin vapaallakin. Töiden lisäksi ehdin ihmekyllä osallistua moniin tapahtumiin. Yksi niistä oli matkabloggaajille nbefinland järjestetty tilaisuus torstai-iltana Clarion hotellissa. Tilaisuudessa oli paikalla Suomeen kutsuttuja matkablogaajia ympäri maailmaa sekä suomalaisia (matka)bloggaajia. Etukäteen jännitin onko paikalla yhtään tuttua, mutta olikin ihana tavata insta ja blogimaailmasta tuttuja kasvoja livenä. Tilaisuuden lisäksi meille tietenkin esiteltiin itse hotellia ja se on kuulkaa oikeasti upea. Tyylikäs skandinaavien sisustus ja Sky Roomista upeat näkymät yli kotikaupungin. Käykää ihmeessä.

Blogijuttujen lisäksi ehdin käydä myös äidin kanssa HAMissa katsomassa Yayoi Kusaman näyttelyn, joka on avoinna huomenna viimeistä päivää. Kuten aina juuri suosittujen näyttelyiden viimeisinä päivinä paikalla oli todella paljon väkeä. Ehkä jopa häiritsevän paljon. Itse näyttelystä pidin kyllä, mutta tosiaan väen paljous oli hieman häiritsevää ja näyttelytilan valaistus oli mielestäni kovin pimeä. Teokset tietenkin näin pääsivät enemmän esille, mutta itse ainakin siristelin silmiäni hämärässä. Postauksen kuva on napattu Kusaman näyttelystä kännykällä ja tuosta suuresta maalauksesta pidin eniten värien vuoksi. Kepeän keväinen fiilis tulee ainakin itselleni kuvaa katsoessa.

Sää lupaa aurinkoista tänne Helsinkiin koko viikonlopuksi, joten omassa ohjelmassa on ainakin ulkoilua, kenties asukuvia ja sitten niitä normi viikonloppu juttuja. Millaisia viikonloppu suunnitelmia sinulla on ? Aurinkoista viikonloppua !Share:

2 kommenttia

  1. Tuntuu etta puoli Suomea on kaynyt katsomassa Kusaman nayttelyn joten uskon etta kuhina oli melkoinen. Aika hienolta se naytti kuvien perusteella. Nyt odottelen koska se tulee Nykiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan totta :) Toivottavasti sinnekin tulee Kussman näyttely, oli aika hieno.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig