maanantai 2. tammikuuta 2017

Velvet 66Ennenkuin tutustuin muutama vuosi sitten Wolfordin tuotteisiin, en oikein uskonut kuinka laadukkaita tuotteita heillä on. Blogeista ja naistenlehdistä olin lukenut kyllä heidän tuotteistaan hehkutusta, mutta jotenkin ajattelin niin että sukkikset kuin sukkikset, mitä eroa niissä nyt voi olla ? Tähän ehkä vaikutti eniten se seikka, etten itse asiassa vietä päiviäni kovin usein sukkahousuissa, joten tarvetta kovin laadukkaille sukkahousuille ei ollut. Housujen alla käytän niitä tuskin koskaan ja hameita käytän yleensä vain lyhytaikaisesti.

Joulun alla sain ilokseni pienen paketin Wolfordilta, jossa oli kahdet mustat  sukkahousut. Ennestään minulla on yhdet Wolfordin sukkahousut, joita olen käyttänyt juhlissa tai tilaisuuksissa joihin on pitänyt pukeutua hieman paremmin ja ne ovatkin olleet ihan mahtavan mukavat ja laadukkaat sekä edelleen käytössä. Nämä uudet taas ovat sopivia ihan arkenakin käytettäväksi ja varsinkin Velvet 66 Leg Support Tights ovat myös huippumukavat päällä. Sukkahousut ovat läpinäkymättömät ja tukevat jalkoja estäen väsymistä ja turvotusta. Mukavuuden lisäksi eniten itseäni ihastutti näissä samettinen mattapinta, ovat kuvissakin ihan mustat. Perfect. Comfort Cut 40 sukkahousut taas ovat ohuemmat ja niissä on kätevä vyötärönauha, jonka leveyttä voi halutessaan lisätä ja näin saada sukkahousuista entistä mukavammat itselleen. Kätevää. Postausta tehdessä innostuin katselemaan Wolfordin muitakin sukkahousuja ja  Naked 8  voisivat olla täydelliset keväällä, kun paljain säärin ei vielä halua liikkua. 

Nyt mieleni on muuttunut ja vaikken siis edelleenkään vietä koko päivää sukkahousuissa, en enään vaihtaisi edeullisempiin merkkeihin. Ne edullisemmat kun lopulta tulevat kovin kalliiksi, sillä niitä saa olla ostamassa jatkuvasti. Tästä itselläni on todellakin kokemusta. Pahimpia ovat tietysti ne tilanteet, kun hame jää pukematta ylle siitä syystä ettei vaatekaapista löydy ehjiä sukkahousuja. 

Onko Wolford sinulle tuttu merkki ? Mukavaa vuoden ensimmäistä maanatai-iltaa !


Tights Wolford * // wool knit COS // suede heels Pura López


* Sukkahousut saatu blogin kautta

Share:

4 kommenttia

 1. Wolfordit on kyllä laadukkaat, kokemusta on!
  Mietin vain noita "samettipintaisia", jääköhän niihin helposti vaatenukka ja pöly kiinni? Ei ole kiva, jos sääret näyttävät pölyisiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helen näihin ei jää pölyä, pinta ei ole niin voimakkaasti samettinen.
   Ihan samaa mieltä, kyllä minusta on nyt tullut Wolford fani :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig