lauantai 7. tammikuuta 2017

MUSTA PÖYTÄ
Joulun alla meille tuli uusi ruokapöytä, musta. Pöytä on Ikeasta, josta se löytyy työpöydistä. Kokoa sillä on kuitenkin ihan riittävästi ruokapöydäksi ja valitsin sen kahdesta syystä: tämä miellytti eniten itseäni keveytensä takia ( meidän 50-luvulla rakennetuun kotiin kun ei mitkään kovin massiiviset huonekalut sovi ) ja koska se oli huippu edellinen. Olen jo pitkään haaveillut mustasta pöydästä, mutten ollut kuitenkaan ihan varma miten se meille sopii. No ainakin omaa silmääni se miellyttää kovasti. Meillä on erillinen ruokailutila keittiön vieressä, jonne ei mahdu pöytää. Tykkään tästä ratkaisusta, pöydällä on kiva tehdä myös töitä, koska se ei varsnaisesti ole keittiössä. Aika usein meillä joku istuukin läppärin kanssa pöydän ääressä, tätäkin kirjoitan uudella mustalla pöydälläni.

Kuten kuvista näkee on joulu jo siivottu pois. Ihanan raikkaalta koti taas tuntuukin. Antaa kevään tulla, eikö vain ?. Pöydällä oleva maljakko on Ikean kaadin, johon taitoin oksan peikonlehdestäni. Valkoiset tuolit ovat Galligarisin, antiikkituoli isoäitini lapsuuden kodista. Näiden seuraksi on tarkoitus ostaa muutama musta tuoli, haaveilemistani tuoleista postaus tulossa myöhemmin. Miltä musta pöytämme näyttää sinusta ? Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille !
Share:

4 kommenttia

 1. Kaunis pyötä. Tuo on muuten niin totta, niin ihana kuin joulukoristeet ja joulu onkin, niin koti on heti tilavampi ja raikkaampi, kun ne on viety pois. Huomasin toissapäivänä kun kannoin kuusen varastoon, että olohuoneeseen tuli aivan eri tavalla tilaa ja valoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä hermostun joulukoristeisiin heti joulun jälkeen, meillä niitä on todella vähän, eikä edes kuusta ;)

   Poista
 2. Aivan ihana ja kiva, että sait himoitsemasi mustan pöydän! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja jos kyllästyn, tätä voi käyttää työpöytänä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig