perjantai 9. joulukuuta 2016

WHAT I WORE







Harmaa on mustan ohella yksi lempiväreistäni, jostain kumman syystä en ole sitä kuitenkaan tänä talvena paljonkaan käyttänyt. Itsenäisyyspäivä Helsingissä oli todella kylmä ja siksikin valitsin ylleni villaa. Harmaa villakangastakki on H&M, mustat villakangashousut Acne Studiosin ja neule COSilta. Kaikki muuten alennusmyynneistä ostettuja. Jotenkin hassua ettei näistä kuvista yhtään näy kuinka kylmä ilma oikeasti oli. Niin vaan ne kuvatkin voivat valehdella.

Tuosta takista sen verran, että se on halvin kolmesta villakangastakeistani, mutta kaikkein lämpimin. Marc by Marc Jacobsenin sininen takki on laadukkain ja Gannin upein, mutta laatu ei vedä vertoja edes tälle H&M takille. Varsinkin vuori ja viimeistely Gannin takissa on suorastaan ala-arvoista. 

Oma työviikkoni oli vain kolmipäiväinen ja silti olen ihan poikki. Syksy on jostain syystä tuntunut loputtoman pitkältä, onneksi enään kaksi viikkoa ja sitten alkaa joululoma. Lomalla aion laiskotella. Miten ihanaa. Mutta ensin on viikonloppu, ohjelmassa joulusiivousta, kuopus lukee viimeisiin kokeisiin ja vietämme viimeisen viikonlopun kaksistaan, pian muut lapset palaavat maailmalta yksi toisensa jälkeen. Aika kivaa. Rentoa viikonloppua !


Wool coat H&M // wool pants Acne Studios // wool knit COS // ankle boots Tiger of Sweden // wool scarf Global Accessories // sunnies Furla *




* Saatu blogin kautta
** Mainoslinkkejä







Share:

2 kommenttia

  1. Katselin vähän saman näköistä takkia H&M:n sivuilta, siinä oli peräti 50% villaa ja näytti kivalta, valitettavasti ei ollut kokoa enää jäljellä. Joskus sitä tekee löytöjä kun sattuu olemaan oikeaan aikaan liikkeellä. Mukavaa joulun odotusta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä minunkin takissa on 50% villaa, kangas on myös todella paksua ja tiivistä, ei edes tuuli mene läpi.

      Voi harmi, toivottavasti löydät itsellesi sopivan takin :)

      Kiitos samoin sinulle Sari <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig