tiistai 20. joulukuuta 2016

ALL BLACK





Tässä yksi viime viikon asuista. Kokomustaa. Lidlin unelmankevyt ja lämmin kashmirneule yhdessä Monkin housuhameen kanssa. Tykkäsin asusta hurjasti. Housuhame on kivaa vaihtelua housuille ja talvella käytännöllisempi kuin hame, varsinkin jos on vilukissa. Monkin housuhame on yksi niistä vaatekappaleista joita käytän kesät talvet. Tänä talvena laitoin pitkästä aikaa ihan kaikkein kesäisimmät jutut pois vaatekaapista. Suosittelen kaikille, jos ette jo tätä kikkaa käytä. Vaatekaappiin tulee rutkasti tilaa ja sieltä on helpompi löytää ylleen päällepuettavaa, kun kaappi ei ole tupaten täynnä. 

Muutama päivä töitä ja sitten alkaa joululoma. Kuinka ihanaa, vesisateesta huolimatta. Kyllä se joulu tuntuu kivalta, vaikka ulkona olisi mustaa ja märkää, juurikin sen loman takia. Saa olla vaan. Rutkasti omaa aikaa ja unta. Toivottavasti sitten loman jälkeen jaksaa taas kevääseen saakka. Tunnelmallista tiistai-iltaa !


Cashmere knit Lidl * // culottes Monki // ankle boots Vagabond

* Saatu blogin kautta

Share:

4 kommenttia

  1. Kaunis valo kuvissa, musta on kyllä sellainen väri joka toimii aina. Turvaväri itselle, jos en tiedä mitä pukisin päälleni, laitan mustaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuohon paistaa kivasti aurinko, silloin kun sitä on ;) Samoin ja talvella on aika usein sellainen fiilis.

      Poista
  2. Ihanat kuvat, jotenkin näytät niin kauniilta ja levolliselta. Sydämellistä joulua Sara <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig