perjantai 25. marraskuuta 2016

Vuoden 2016 asuja 1/2



Vuoden 2016 lähestyessä loppuaan on kiva palata vuoden aikaisiin juttuihin täällä blogissa. Ensinmäisenä vuorossa alkuvuoden asuja tammikuusta kesäkuuhun. Ylimmän kuvan asu olisi voinut olla tänäänkin käytössä, tykkään edelleen mustan ja tummansinisen yhdistelmästä. Asussa on Acnen vajaamittaiset villakangashousut, Black Swan Fashion musta collagepaita ja tummansininen Marc by Marc Jacobsenin villakangastakki. Ihana ja edelleen yksi vuoden lemppariasuistani.




Helmikuussa ylläni oli sunnuntai brunssilla sama villakangastakki, Acnen merinovillainen neulemekko ja Zaran tekonahkahousut, joita olen taas nyt syksyllä käyttänyt ahkerasti. Jalassa Niken lenkkarit, joita olen käyttänyt todella paljon, samoin kuin toisia Niken lenkkareitani. Kevääksi täytyy varmaan ostaa uudet, ehkäpä valkoiset ?




Maaliskuun lopussa käytin Black Swan Fashionin trenssiä usein paksun neuleen kanssa. Tässä asussa neule on Samujin ja farkut Won Hundredin vajaamittaiset, laukkuna Rebecca Minkoffin pikkulaukku. Samujin neuletakkia en ole tänä syksynä ehtinyt vielä käyttämään ja farkutkin ovat olleet aina mustat. Tästä asusta voisi kyllä kokeilla sellaista talviversioita.




Huhtikuussa herkkää pitsiä yhdessä nahkatakin kanssa. KappAhl Vintage Storiesin pitsimekkoa käytin kesällä usein. Ihana mekko ja taipuu niin moneen. Nahkatakki nyt on vaan niin mua. Tämä Karl Lagerfeldin nahkatakki on paras hankinta ikinä ja oikea vaatekaappini aarre. Love it.




Kevään ja kesän elin oikeastaan Black Swan Fashionin tressissä. Yhdistin sitä kaikkeen ja se toimi ihan kaiken kanssa. Toukukuun asussa sen parina oli Weekdayn ylisuuri paitis ( sitä täytyykin käyttää taas neuleiden kanssa ) ja Acnen vaaleat farkut. Tää asu on myös lemppareitani ja tulee varmaan jossain muodossa käyttöön taas ensi keväänä. Keep it simple and repeat.




Kesäkuun asussa kulminoituu ehkä koko viime kesän tyyli. Huoletonta mustavalkoista ja noi Supergan tennarit. Ne on paljon tyylikkäämmät kuin Conssit, joita en montaa kertaa viime kesänä käyttänyt. Kuvassa on myös Black Swan Fashionin pellavateeppari, joka oli yksi viime kesän suosikeistani ja varsinkin yhdessä noiden Current Elliotin valkoisten farkkujen kanssa. 

Nyt ainakin näitä kuvia katsoessa tuntuu siltä ettei ensi kaudeksi tarvitse mitään kummempia hankintoja tehdä. Todellakin haaveilen jo ensi kesästä ja mietin mitä puen silloin ylleni. Kesällä sitten ajattelen jo seuraavaa talvea. Tykkän ajatella nämäkin jutut etukäteen ja tehdä mahdolliset hankinnat hyvissä ajoin. Kauden aikana tarvitsee sitten vain pukeutua niihin juttuihin mitä on kaapissa. Easy.

Mikä alkuvuoden asuistani on sinun suosikkisi ? Rentoa viikonloppua ihanat !


Share:

6 kommenttia

  1. Kivoja asuja kaikki, joten suosikkia vaikea valita. Toi pitsimekko on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitsimekko on aivan ihana ja varmasti käytän sitä vielä ensi kesänäkin.

      Poista
  2. Alin on suosikki, koska valkoiset farkut ovat ihan parhaat ja toimivat kaiken kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Valkoisia farkkuja olisi kiva käyttää talvellakin, mutta toi kura ulkona ;)

      Poista
  3. Sinulla on ihana ja persoonallinen tyyli! Kannat itsesi upeasti ja levität kauneutta ympärillesi. Blogissani on sinulle tunnustus. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig