lauantai 12. marraskuuta 2016

SININEN HETKI


Tänään olen viettänyt villasukkapäivää ilman meikkiä hiukset ponnarilla kotona. Imuroinnut, pyyhkinyt pölyjä, pessyt pyykkiä, laittanut jouluvalot olohuoneen ikkunalaudalle lasimaljakkoon, tehnyt ruokaa ja nukkunut kahdet päiväunet. Ollut onnellinen näistä ihan tavallisista asioista. 

Lisäksi olen myös siivonnut kuvakansiota koneella, pysähtynyt ihmettelemään joitakin kuvia, nauranut toisille hillittömästi ja deletoinut varmaan satoja kuvia. Samalla huomasin, että olen kuvannut paljon talvisia kuvia. En silloin kun on paljon lunta ja upea auringon paiste vaan silloin kun lunta on hiukan, hämärässä juuri ennen auringonlaskua, pilvistä päivää ja lumisadetta. Hmm. Taidan salaa tykätä talvesta, jopa marraskuun pimeydestä, joka nyt hetkeksi väistyi lumen myötä. Postauksen kuvat on napsittu viime viikon perjantaina eli 4. marraskuuta n. 17.30. Oli ihan pakko pysähtyä kuvaamaan. Valot veden pinnassa näyttivät niin kauniilta ja meri kimmelsi taianomaisesti. Kaunis Helsinki. 

Kohta leivotaan kuopuksen kanssa kauden ensinmäiset joulutortut, ehkä lämmitän niiden seuraksi kupillisen glögiä ja sytytän kynttilöitä. Käperryn sohvalle huovan alle ja katselen telkkaria. Leppoisaa lauantai-iltaa ystävät !


Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig