sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Silja Symphonyn joulupöytä



Eilen käväisin pikaisesti laivalla somevaikuttajien pikkujouluissa Tallink Siljan kutsumana. Laiva tosiaan oli satamassa ja ensimmäistä kertaa tuli katseltua Helsinkiä laivan 13. kerroksen ikkunoista. Upean kaunis Helsinki. Yökerhon tiloissa nautimme glögiä ja kuulimme joulunajan ohjelmasta ja vähän ensi vuodesta  niin maissa kuin merellä.







Laivan 6. kerroksessa meille tarjoiltiin joulunajan Grande Buffet, joka on laivoilla 26.12 asti. Joulupöytä rakentuu tänä vuonna kala- ja vihannestorista, joulupöydästä, lämpimistä ruuista, leipävalikoimasta ja tietysti siitä ehken kaikkein tärkeimmästä eli jälkiruoka- ja juustopyödästä. Erityistä huomiota on kinnitetty raaka-aineisiin ja täytyy sanoa, että itse pidin Grande Buffettia erityisen onnistuneena. Kauniin,  raikkaan ja keveän näköinen joulunajanpöytä ja maistuva tottakai.







Itse pidin erityisesti kaloista ja salaateista sekä tietysti siitä jälkkäripöydästä. Useina vuosina olen käynyt Tukholmassa joulunaikaan ja itselleni se laivan joulubuffet on ollut aina elämys. Niin tälläkin kertaa, eikä tarvinut edes poistua Helsingistä. No oikeesti olisi ollut kiva seilata merelle, sillä meille näytettiin myös uudistuneet Deluxe ja A-luokan  hytit. Upean raikkaat ja selkeät sisutukset, eikä niitä inhottavia kokolattiamattoja.




Kuva Tallink Silja

Kiitos kutsusta ja maistuvasta joulupöydästä Tallink Siljalle. Ihana pikainen irtiotto arjesta, nyt on kiva taas suunnata kohti uutta viikkoa. Sunnuntai on muuten itselläni sujunut harvinaisen laiskasti, en edes jaksanut lähteä lenkillle. Eikä haitaa yhtään, tälläiset löhöilypäivät ovat paitsi mukavia myös tarpeellisia silloin tällöin. Onko joku teistä muuten lähdössä risteilylle vielä ennen joulua ? Kivaa alkavaa viikkoa kaikille !




Share:

2 kommenttia

  1. Oih, mitä herkkuja! Kala- ja jälkkäripöydät ovat aina minunkin suosikkeja seisovissa pöydissä. Kivaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella herkullista, varsinkin nuo jälkkärit ;)

      Kivaa viikkoa sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig