lauantai 19. marraskuuta 2016

P O S I T I V EHelsingin Kapteeninkadulla sijaitsee ihastuttava liike POSITIVE. Positive on Pirjo Fredrikssonin 30 vuotta sitten perustama laadukas kotimainen mittatilausbrändi, jota nykyisin luotsaa vaatesuunnittelija Susanne Salo. Susanne on toiminut yli 15 vuotta muoti-, sisustus- ja lifestyletoimittajana sekä stailistina. Vierailin Positivessa eräänä lumisena päivänä töiden jälkeen Susannen kutsumana. Susanneen olen tutustunut blogin kautta, kun olemme sattuneet samoihin tilaisuuksiin ja hän on yksi mukavimmista ja aurinkoisimmista ihmisistä joita tunnen. Joimme ensin kupposet teetä ja nautimme Anton & Antonin herkullisista skonsseista. Ja tietysti juttelimme kaikesta maan ja taivaan välillä. Sen jälkeen nappailin kuvia ja Susanne kertoili Positivesta.

POSITIVEn kaikki vaattet siis tosiaan valmistetaan mittatilauksena asiakkaan mittojen mukaan Helsingissä. Positivessa on hyllyllinen kankaita, joista asiakas voi valita mieleisensä.  Mallisto myös täydentyy kausittain, mutta aina on saatavilla tietyt perusmallit. Positiven vaatteet ovat ajattomia, toki pienellä twistillä. Vai mitä sanotte tuosta oranssinpunaisesta mekosta, hauskoilla hihoilla. Olen nyt käynyt Postivessa pari kertaa ja aina katseeni etsiytyy tuohon mekkoon. Mitä ihmettä ? Alanko ajatella värejä ?
Jos siis etsit yksilöllisiä, laadukkaita ja ajattomia itsellesi täydellisesti istuvia vaatteita on POSITIVE sinulle juuri oikea paikka. Kuten kuvistakin näkyy on Positivessa todella upeita juhliin sopivia mekkoja, mutta myös arkisempia jakkuja, hameita ja housuja.

Lisäksi POSITIVE tarjoaa Tyylikonsultaatiota, Vaatekaapin päivitys palvelua sekä Personal shopper palvelua. 

Susannen liikkeessä on myös myynnissä Cosy Publishingin kirjoja, Balmuirin huiveja, Willanan neuletakkeja ja muuta pientä kivaa. Positiven löytää Kapteeninkatu 26 ja aukioloajat löydät TÄÄLTÄ. Kannattaa ehdottomasti vierailla paikan päällä, sillä kuvat eivät todellakaan anna oikeutta laadukkaasti valmistetuille vaatteille. Leppoisaa lauantai-iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig