sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Indiedays bloggers day






Indiedaysin bloggaajien päivää vietettiin eilen Konepajan Brunossa. Paikka oli kiva valinta: rouhea, tilava ja aika makee ympäristö. Pienen sähläyksen jälkeen pääsin paikalle, sillä uskoin taas reittiopasta ja matkani kesti ihan käsittämättömän kauan. Heti sisään tullessa bongasin Saaran ja saimme otettua ulkona ihania asukuvia. 







Tapahtumassa oli myös mielenkiintoisia luentoja lavalla, yksi kiinnostava oli Jennin haastattelu. Jennihän on Vero Modan juhlakatalogin mallina ja blogannut jo 9 vuotta. Katalogin kuvat ovat todella kauniita ja Jennin kanssa juttelimme myöhemmin kuvauksesta ja siitä miltä tuntui työskennellä ammattilaisten kanssa. Aivan mahtavaa, että suomalainen bloggari pääsi tekemään tälläisiä juttuja.







Voitte uskoa, että päivän aikana bloggarit ottivat satoja kuvia. Kameroita ja kuvaajia oli joka puolella, toiset tekevät senkin tyylillä kuten ylläolevassa kuvassa Pia. Parasta päivässä olikin juuri toisten bloggareiden tapaaminen ja ajatusten vaihto. Blogin pitäminen on muuten aika yksinäistä puuhaa, omassa elämässä harvalla on ainakaan kotona bloggaria, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia bloggaamisesta. Meille helsinkiläisille on onneksi mahdollista tavata useammin, mutta voin kuvitella miten kiva joltain pienemmältä paikkakunnalta saapuavalle on tavata muita.






Ai niin ja tuon New York Loungen tarjoilut. Siis niin hyvää. Istuttiin pitkään herkuttelemassa niin suolaisella kuin makeallakin. Ehdin käydä myös VILAn pisteellä stailaamassa asun ( ja huomasin tarvitsevani vaaleanpunaisen bomberin, mustan nahkahameen sekä mustan pitkän villatakin ) ja lopuksi vielä kokeilemassa Instrumentariumin silmälaseja. Oikeasti en näe ilman laseja kovin hyvin ja ne pitäisi olla käytössä koko ajan, itselläni on kolmet silmälasit, ihan kivoja kaikki, mutta se täydellin pari puuttuu, siis sellaiset, joita haluaisi käyttää koko ajan. Ehkä sellaisia ei olekaan ?






Olipas kerrassaan mahtava ja kiva päivä Kiitos kaikille tapaamilleni blogikollegoille mukavasta seurasta ja tietenkin kiitos myös Indiedaysin tiimille hienosti järjestetystä tapahtumasta. Iltajuhliin en enää jaksanut lähteä, vaan vietin illan kotona nuorten kanssa sohvalla telkkaria katsellen. Suloista sunnuntaita !


Share:

8 kommenttia

  1. Onpa kauniisti taltioituja tunnelmia, upeita kuvia! Oli mukava nähdä. Olit niin kauniina - kuten aina! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3
      Oli tosiaan kiva nähdä vaikka vaan pikaisesti. Kauniina ja tyylikkäänä olit sinäkin :)

      Poista
  2. Heippa Sara :)

    Oli todella kiva treffata pitkästä aikaa! Odotan innolla asukuviasi, koska ne farkut olivat supermakeet!

    Rentouttavaa viikonloppua ihanuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana tavata, ehdimme myös jutella vähän enemmän. Asukuvat tulee varmaan huomenna :)

      Kiitos <3 Kivaa alkavaa viikkoa sinulle !

      Poista
  3. Ihania kuvia, olet meistäkin napannut kuvan etten edes tajunnut. :) Oli kivaa törmätä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig