perjantai 11. marraskuuta 2016

FIBREPLEXAlkusyksystä kävin Schwarzkopfin pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin Bonding vaalennustekniikoita. Kyseessä on siis kampaamoissa tehtävä vaalennus, joka ei vaurioita hiuksia. Tilaisuudessa näimme uudella Strong Bonds tekniikalla tehtyjä tosi makeita vaalennuksia, siniseen, lilaan ja pinkkiin taittuvia. Tyylikkäitä ja trendikkäitä. Siitä asti mielessäni on kummitellut, joku hauska ehkä hieman siniseen taittuva vaalea väri. Tilaisuudesta sen verran, että se oli yksi parhaimmin järjestetyistä pressitilaisuuksista, joissa olen ollut. Tilaisuus pidettiin Bulevardilla kauniissa, vaaleassa ja valoisassa taidegalleriassa, pressi alkoi ajallaan, hiusmallit olivat upeita ja hastagit esillä somekanavia varten. 

Saimme mukaamme goodiebagin ja sen sisällöstä nämä kaksi ovat omat suosikkini. Fibreplex Shampoo, joka on tarkoitettu värikäsitellyille hiuksille. Tuote vahvistaa hiusrakennetta ja lukitsee väripigmentit, säilyttäen värin pidempään. Shampoo tuoksuu hyvältä, vaahtoutuu ja huuhtoutuu helposti, jättäen hiuksen puhtaan tuntuisiksi. Omat hiukseni ovat pesun jäljiltä myös pehmeän tuntuiset, ihan kuin olisin käyttänyt hoitoainetta. Fibreplex N*3 Bond Maintainer on hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tähän suhtauduin ekalla kerralla vähän skeptisesti, ajattelin sen jättävän hiukset tahmaiseksi. Niinpä oli iloinen yllätys, kun tuote toimi omissa hennoissa hiuksissa hyvin. Levitän hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin, kampaan ja sen jälkeen normaalit muotoilutuotteet sekä föönaus. Tuote siis suojaa hiuksia uusilta mekaanisilta vaurioilta. Omat hiukseni ovat tämän jälkeen pehmeät, mutteivät veltot tai tahmaiset. Hoitoaine myös siloittaa latvat hyvin ja poistaa pörröisyyden. Muutaman kerran olen lisännyt hiuksiin vain lämpösuojaa ja föönannut, tuloksena kivan rento arkilook. 

Mahtavaa kun on taas perjantai ja edessä viikonloppu. Itse aion tänä viikonloppuna rentoilla kotona. Viime aikoina olen usein töiden jälkeen mennyt vielä jonnekkin tilaisuuteen ja viime viikonloppukin jäi vähän lyhyeksi Indiedays päivän vuoksi. Niinpä koti-viikonloppu on tervetullut ja oikeastaan kaivattukin. Rentoa ja talvista viikonloppua teille kaikille !

* Tuottet saatu blogin kauttaShare:

2 kommenttia

  1. Onpas ollut kiva goodiebag ja todellakin tarttee jo relata. Paitsi viikonloppuna poikkean Outlet Expoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä varmasti riittää taas hulinaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig