maanantai 24. lokakuuta 2016

WHAT I WORE









Musta ja tummansininen yhdessä on minusta upea väriyhdistelmä. Ajatella, että joskus tätä pidettiin tyylivirheenä. Parasta nykymuodissa mielestäni on, että yllättävätkin yhdistelmät voivat olla trendikkäitä, hameen voi pukea lenkkareiden kanssa ja farkut korkojen kanssa. Tykkään.

Asusta sen verran, että tämä kombo oli ylläni perjantaina messuilla. Ulkona oli hyytävän kylmä tuuli, joten pipo oli ihan tarpeellinen, kaulahuivin jätin kotiin, sillä Black Swan Fashionin neulemekossa on kilpikonnakaulus suojaamassa pahimmalta viimalta. Minulla on myös melkein samanlainen neulemekko Benettonilta, mutta siinä on niin avara pääntie, että kylmällä ilmalla se on suorastaan epämukava. Harmittaa etten huomannut sitä ostaessa. Villakangastakki on lemppari monen vuoden takaa ja jo useita kertoja täällä blogissakin nähty Marc by Marc Jacobsenin. Ihanan pehmeä ja pörröinen. 

Tänään puin aamun tihkusateeseen sadetakin, ilma kuitenkin päivän mittaan muuttui kylmäksi ja tuuliseksi ja niin olin ihan jäässä töistä kotiin tullessa. Ratikka lähti nenän edestä niin aamulla kuin töistä palatessakin. Maanantai ei taida olla onnenpäiväni. Olin niin harmissani, että suunnittelin jopa vaihtavani bussiin ja kävelyyn nämä työmatkat. Viime aikoina olen usein joutunut seisoskelemaan pysäkillä, varsinkin töistä palatessa. No mutta tästä se viikko taas lähtee käyntiin. Mukavaa maanantai-iltaa kaikille !

Wool coat Marc by Marc Jacobs // wool dress Black Swan Fashion * // beanie H&M // ankle boots Vagabond // bag Chloé




* Saatu blogin kautta
** Mainoslinkkejä
Share:

6 kommenttia

  1. Tuo tummansininen/musta väriyhdistelmä näyttää kyllä hyvältä - kunpa vielä itsekin tuon taitaisi.
    Ja mekkosi on ihana - ihailin sitä jo messuilla vaan en ehtinyt enempää tutkia;)
    Oli kiva nähdä, Sara, vaikka vain pikaisestikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mekko on todella ihana, niin mukava.

      Oli mukava nähdä, ehkä joskus sitten paremmalla ajalla :)

      Poista
  2. Lookin´ good, lady! Mitenkäs me ei onnistuttu näkemään messuilla? Ehkä sit Indiedays-bileissä? Oletko tulossa päivällä? Mä ajattelin tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.

      Olen tulossa, siellä viimeistään nähdään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig