torstai 6. lokakuuta 2016

Lumene uudistuu



Ihania uutisia kaikille Lumenen ystäville. Lumenella on uusi upea ilme ja yritys laajentaa nyt voimakkaasti kansainvälisille markkinoille myyden suomalaista osaamista ja tietotaitoa kosmetiikan alalla. Meikkitaiteilija Mariela Sarkima on Lumenen kauneuslähettiläs ja mallina Suvi Riggs. Lumene korostaa brändinä luonnonkauneutta, raaka-aineiden puhtautta ja eksoottisita alkuperää pohjoisessa luonnossa.

Lumenen uuden ilmeen lanseeraus juhlissa oli upea tunnelma ja saimme tutustua uudistuneeseen ilmeeseen sekä uusiin tuotteisiin. Kotiin viemisiksi saimme kaikki muutaman tuottteen, joista kuva yllä. Ensinmäiset uudet ihonhoitosarjat ovat Valo ja Lähde sekä meikkisarja Invisible Illumination, nämä ovat jo myynnissä ainakin Sokoksella sekä Stockkalla.

Itse olen jo ihan koukussa näistä VALO Glow Reveal kosteusvoiteeseen ( joka on muuten ihanan vaaleanpunaista ) ja kosteuttaa todella tehokkaasti ihoa. Voiteessa on C-vitamiinia ja se sopii kaikille ihotyypeille. Toinen suosikkini on Invisible Beauty serum, joka on värillinen seerumi ja tuo valoa ja luonnollista hehkua iholle. Näitä molempia levitän iholle ennen meikkivoidetta ja jotenkin minusta tuntuu, että meikistä tulee paljon luonnollisempi ja kestävämpi. Invisible Illumination Instant Illuminizer on valopisaroita, jota voi laittaa kulmien alle ja poskipäille tuomaan valoa. Sininen purkki on Lähde sarjan Hydration Recovery eli tehokosteuttava naamio, joka sopii myös kaikille ihotyypeille. Tätä olen kokeillut kerran ja tunne iholla oli ihanan viilentävä. Naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa 5-10 minuuttiin tai sen voi jättää myös iholle yön yli.

Innolla odotan jo muita uusia tuotteita ja aivan mahtavaa, että suomalainen brändi lähtee valloittamaan maailmaa. Uudet tuotteet sekä visuaalinen ilme on ainakin kohdillaan. Toivotan  Lumenelle onnea mailmalla ja täällä koti Suomessa ! 

* Lumenen tuotteet saatu blogin kautta
Share:

10 kommenttia

  1. Mä sitten tykkään tosta uudesta lookista paljon! <3

    VastaaPoista
  2. Lähde-sarjaa en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta nuo invisihle illuminations-tuotteet ovat olleet päivittäin käytössä

    VastaaPoista
  3. Siis mua on kiinnostaa nuo Lumenen uutuudet ihan hirveesti! Vielä en oo raaskinut vaan ostaa, mutta noi valopisarat haluan ainakin testata! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on niin ihania :) Suosittelen ehdottomasti <3

      Poista
  4. Olen ihastunut! Lumene vaan parantaa ja parantaa. Oli ihana nähdä, kivaa viikonloppua Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin <3 Oli kiva nähdä, ehkä taas törmätään :)

      Kiitos samoin sinulle Tiia <3

      Poista
  5. Kuulostaa tehokkaalta tuotteelta ja vieläpä kotimainen. Kiitoksia vinkistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig