perjantai 21. lokakuuta 2016

I love me messusuosikit







Vietin tänään upean päivän messukeskuksessa I love me messuilla. Kokosin tähän postaukseen omat suosikkini vinkiksi teille viikonloppuna messuille aikoville, niille jotka eivät syystä tai toisesta messuille pääse laitan linkkejä, joista voitte käydä kurkkaamassa mitä messuilla ihastelin.

Yllä olevat kuvat ovat Mia Höytö Cosmeticsin osastolta 6f109. Osasto oli mielestäni yksi messujen kauneimmista ja brändinsä näköinen. Katsokaa tuota upeaa kukkakoristetta katossa. Ihana. Tapasin Mian myös ensi kertaa livenä ja hän on aivan yhtä ihana kuin tuotteensakin. Käykää ihmeessä osastolla ihastelemassa laadukkaita suomalaisia kosmetiikkatuotteita.






Biozellilla on myös upea suuri osasto 6d81, jossa kannattaa käydä tutustumassa uutuuksiin. Biozellilta on tullut miehille Professional MEN Bullet Proof muotoilutuotesarja ja aika makean näköiset nuo kokonaan mustat pakkaukset. Biozellin osastolla on myös hiusmuotoilija Taavi Vuokkovaara tiimeineen tekemässä halukkaille pikakampauksia. Kampauksista puheeollen, miten tehdään tuollainen rento lainekampaus, joka on keskimmäisen kuvan tytöllä ? Olen muutaman kerran yrittänyt itse, mutta lopputulos ei ole ollenkaan samanlainen. Itse ihastelin messuilla Biozellin Aina tuotesarjaa, miten kauniit pakkaukset ? Aina on joka päiväiseen käyttöön suunniteltu edullinen tuotesarja koko perheelle ja monet tuotteet soveltuvat myös lapsille.





Hallissa 7 on I love JOOGA, jonne voi ostaa etukäteen lipun netistä tai paikanpäältä. Olisin niin halunnut käydä tuolla kokeilemassa jooga tuntia, mutta tällä kertaa siihen ei aika riittänyt. Mutta hei menkää te !!!




Messujen osastolta 7k59 löytyy Arganic yksi messujen suosikeistani. Suomalainen yritys, jonka tuotteena on Marokkolainen arganöljy ja nyt messujen aikaan siitä on kiva edullinen tarjous. Arganöljyähän saadaan arganpuun pähkinöistä kylmäpuristamalla ja yhden arganöljy litran tuottamiseen kuluu 15 työtuntia ja 30 kiloa pähkinöitä. Öljy valmistetaan edelleen käsityönä ja siinä on pehmeän pähkinäinen tuoksu. Arganicin arganöljy sopii käytettäväksi niin ihon kuin hiustenhoitoon ja myös erilaisiin iho-ongelmiin. Agranöljy on loistava anti-aging tuote, sillä se sisältää paljon E vitamiinia. Arganicin arganöljy on 100 % luomua ja ostamalla tuet myös samalla BAYTI hyväntekeväisyysjärjestön toimintaa, joka auttaa parantamaan lasten ja naisten elämää eteläisessä Marokossa, missä Arganicin arganöljyä tuotetaan luonnonmukaisesti.





Messuilla tapasin myös tuttuja, näin monen blogivuoden jälkeen ehkä kivointa tälläisissä tapahtumissa onkin tuttujen kanssa jutustelu. Tämä iloinen kaunotar löytyi CocoVin osastolta 6h81. Osastolla  on superfoodeja, pientä purtavaa ravintolassa, musiikkia ja huomenna joogaa. Käykää ihmeessä katsomassa paikanpäällä. Anna-Maria päivittelee messujenkin ajan CocoVin, Fastin ja Celsiusksen instatilejä, sieltäkin voi käydä kurkkaamassa mitä messuilla tapahtuu.




Kävimme välillä syömässä, sillä oikesti messuilu ( ja kuvaaminen ) on ihan super rankkaa, kivalla tavalla tosin. Instaan lisäsin muuten messuilta pari snappia, ne näkee vielä hetken @sarasblogi. Ruokailun jälkeen katsottiin hetken muotinäytöstä. Sekin kannattaa käydä katsomassa. Messuille kannattaa myös varata aikaa, mukavat kengät ja muistaa juoda vettä. Lopuksi vielä vaatepuolelta pari kivaa tai oikeastaan ihanaa bongausta.






MUNSUNin ihana pehmeät kashmirneuleet, puuvilla ja silkkipaidat sekä stretsaavat nahkalegginsit ovat eleettömän kauniita ja super mukavia. Jos et ehdi messuille, ei hätää, sillä näitä tuotteita löytyy heidän liikkeestään Mikonkatu 2. Itse ihastelin myös noita kauniita pipoja ja tiedän jo mistä käyn ostamassa seuraavan valkoisen paitapuseroni. Tälläisten löytöjen takia tykkään itse käydä messuilla. Ei voi koskaan tietää mitä kivaa eteen tulee.





Toinen ihana brändi löytö oli niinmun design, suomalaista käsityötä Korppoosta, Turun saaristosta. Pellavaa, ohutta merinovillaa. Kauniin eleettömiä yksinkertaisia vaatteita, huiveja ja taas ihanan pehmoisia käsinkudottuja myssyjä. Mulla taitaa kulkaa olla joku myssy addiktio. Apua.

Messuilla mukana muuten kuopus, joka taisi vähän ihmetellä äidin touhuja ja kiltisti tervehti kaikkia blogituttuja. Kantoi kameraa ja takkia sekä jaksoi odottaa kun mamma kuvasi tai jutteli.

Mukavaa messuilua teille, jotka olette sinne menossa ! Ja tietenkin ihan kaikille upeaa viiknoloppua !


Share:

9 kommenttia

  1. Myssyt on ihania, pakko heti alkuun se sanoa :). Ja erityispinnat tulee tupsuista :D.
    Minäkin olin eilen, paljon katseltiin ja huomenna varmaan yritän jaksaa uudelleen. Olin vähän pihalla, kun en juurikaan messuile ja ekaa kertaa näillä messuilla. Jos olisin oikeasti tajunnut, olisi tätä varten pitänyt säästää rahaa ihan älyttömästi, kaikkea ihanaa oli kyllä esillä! Tuota Agranic-öljyä katselin, olen niin totaalisen hurahtanut öljyihin. Jäi hankkimatta, mutta ehkä huomenna. Tosin pitäisi nuo entisetkin käyttää pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ;)

      Hyvä kommentti, itsekin olen ensinmäisellä kerrallani hämmentynyt myytävien tuotteiden määrästä. I love me tapahtuma onkin mielstäni enemmän myyntitapahtuma kuin messut, sillä messut ovat mielestäni tapahtuma, jossa esitellään uutuustuotteita. Varsinkin vaatepuolella messuilla oli paljon myynnissä ns. outlet tuotteita. Kivaa toko kuluttajille, mutta bloggarin kannalta vähän ongelmallista, sitä kun mieluiten esittelisi lukijoilleen jotain uutta.
      Siksi tässä postauksessa ovat juuri nämä brändit :)
      Arganicin arganöljylle täydet 10 pistettä, kokeilein jo eilen illalla kasvoille ja on aivan ihana <3 Suosittelen sinullekin !

      Mukavaa messuilua ja rentoa viikonloppua sinulle !

      Poista
    2. Kiitos, ja samoin sinullekin kivaa viikonloppua! Ja kiva, kun kävit kylässä :), en jostain syystä saa joihinkin kommentteihin vastattua laisinkaan, höh :/!

      Poista
  2. Kiitos vinkeistä, huomenna messuille !

    -Katja

    VastaaPoista
  3. Voi sinähän olet ehtinyt löytää tuolta vaikka mitä ihanuuksia! Nuo Mia Höydön tuotteet minulla oli tarkoitus käydä tutkimassa ihan kunnolla vaan aika ei riittänyt. Biozellin osastolla ehdin sentään käydä ja hienoja tuotteita sieltä mukaan lähtikin;)
    Minulle kävi vanhanaikaisesti - melkein kaikki etukäteissuunnitelmat menivät puihin - ja syynä oli se, että jäin koko ajan suustani kiinni, kun tuttuja ja kivoja uusiakin tuttavuuksia löytyi joka puolelta;)
    Oli kiva nähdä sinutkin vielä pikaisesti juuri kotiinlähdön kynnyksellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa aika tutulta :) Aikaisemmin minullakin on mennyt suunnitelmat tuolla ihan uusiksi, mutta nyt tytär oli mukana muistuttamassa minne piti mennä.

      Oli tosi kiva nähdä, vaikka vaan pikaisesti <3

      Poista
  4. Kivan messukoosteen olit tehnyt :) Aika samoilla osastoillakin olemme pyörineet - minä tosin olin lauantaina koko päivän messuilemassa.
    Itse sain eilen illalla vasta I love fashion - muotinäytöksen julkaistua blogissa. Ihan huikeea oli! Hyvä Teri Niitti!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Näytös oli upea niinkuin aina Teri Niitin :) Täytyykin käydä kurkkaamassa sinun postauksesi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig