sunnuntai 2. lokakuuta 2016

B E D R O O M








Makuuhuoneessani näyttää tältä juuri nyt. Kuvat ovat viime viikonlopulta, jolloin ei aurinko paistanut, mutta ehkä näinhin tummempiin väreihin hieman hämärät kuvat sopivat paremmin. Syksyn tullessa on kiva hieman laittaa sisustustakin uuteen uskoon. Itse yleensä vaan vähän stailailen jo olemassa olevilla tavaroilla. Makuuhuoneeni sisustus on nyt hieman tummempi kuin kesällä. Verhot ovat vaihtuneet mustiin, sängyllä on kasa mustia, valkoisia ja yksi beige tyyny, sängynpeitto on Tine K mustanharmaan ja sängyn päälle on päätynyt lämpöinen käsisnkudottu marokkolainen huopa.









Makuuhuoneessani on aina myös kasa muotilehtiä, nyt ikkunalaudalla pinoissa. Sisustuslehdet puolestaan ovat olohuoneessa. Onko teillä tälläisiä hassuja tapoja ? Toinen hassu tapa, joka itselläni on liittyy vaatteisiin. Ripustan mustat vaatteet mustiin ripustimiin ja valkoiset valkoisiin. Vaatteista puheen ollen, ne ovat makuuhuoneen toisella puolella ( kuvissa näkyvät kaksi sienään upotettua komeroa tuskin rittävät yhdellekkään naiselle )  ja kunhan saan kaiken kuntoon, teen siitä teille postauksen. 
Nyt makuuhuoneessa ei vielä ole mattoa ja myös uusi lamppu yöpöydälle on hankintalistalla. Kuvan lamppu on pihistetty pojalta, siltä joka lähti opiskelemaan ja ei sitten tarvinnutkaan mitään mukaansa, sillä opiskelukämpässä oli kaikki valmiina. Vielä en ole itse päässyt käymään hänen uudessa opiskelukaupungissaan, mutta matka sinne on suunnitelmissa syksyn aikana. Jännää. 
Iskeekö sisustusvimma sinuunkin syksyisin ? Suloista sunnuntaita !


Share:

12 kommenttia

  1. Kyllä vaan iskee sisustuvimma syksyisin. Minä kutsun sitä pesimiseksi...:)) Jonkunlaista talvihorrokseen valmistautumista. Makkari näyttää hyvältä ja toimivalta. Aurinkoista sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  2. Valmistaudutaan talveen ja pitkiin iltoihin kotona ;) Kiitos samoin sinulle !

    VastaaPoista
  3. Ihastuttavan seesteisen näköinen makkari. Iskispä itselle sisustusvimma edes joskus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täällä on hyvä nukkua ;) No, ehkä joskus se iskee :D

      Poista
  4. Kaunista ja ihan sun näköistä. Onko Marokosta nuo pullot, upeita! On muuten tosi ihana tuo Elloksen aamutakki, ei yhtään kuuma, ihanaa pellavaa. <3 Mukavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 On kyllä, paitsi tuo pienin. Ovat ruusuvesi pulloja, niistä yleensä juhlissa suihkitaan ruusuvettä esim. käsille kun on syöty ;)

      Tykkään tosta pellavatakista, väri on aivan ihana. Ja ei todellakaan ole kuuma ;)

      Poista
  5. Oih. Kyllä on kaunista <3

    VastaaPoista
  6. Ihan täydellisen ihana sisustus <3

    VastaaPoista
  7. Moi! Mistähän tuo mustavalkoinen kuviollinen koristetyyny on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustapohjainen on muistaakseni Ellokselta ( muutama vuosi sitten ) ja valkopohjainen on Kodin1.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig