torstai 29. syyskuuta 2016

WHAT I WORE











Leather jacket Karl Lagerfeld  ( here ) // cashmere knit Lidl (similar here ) // striped t-shirt H&M // jeans KappAhl * // bag Alexander Wang // ankle boots Vagabond (here ) // sunnies Furla *

Aurinkoisen tiistain asuna aika lailla tämän hetken lemppari, asu jossa todella viihdyn. Nahkatakki päällä on aina niin rento ja cool olo. Kun siihen vielä lisää pehmoisen kashmir neuleen, vaikka sitten sen ruokakauppa version ja mustat farkut, on asu omasta mielestäni juuri täydellinen. No, eihän tällä asulla tietysti voi ihan joka paikkaan mennä ja monelle on mahdotonta pukeutua töihin tällä tavoin. Jos joskus haikailen business pukeutumisen perään, niin oikeasti olen kyllä tyytyväinen, ettei työ rajoita pukeutumista. 
Tänään muuten kastuin likomäräksi töistä tullessa, aamulla mietin jopa sadetakin ylle pukemista, mutta sitten lähdin ilman sateenvarjoa ja kuinkas sitten kävikään. Harmittaa välillä raahata mukana sitä turhanpäiten. 
Ihanaa, että huomenna on jo perjantai. Viikon paras päivä, vai olisiko se sittenkin lauantai, jolloin saa nukkua pitkään ? Tällä viikolla on taas ollut useampi aikainen aamu, itselleni ihan kauhistus. Alottaisin mieluiten työpäiväni vasta 10 jälkeen. Kivaa viikonlopun odotusta !







* Adlinks / Mainoslinkkejä

* Merkityt saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

  1. Farkut, nahkatakki ja pehmeä neule - täydellisen ihana asu päällä, jossa minäkin viihdyn. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana asu, niin mun tyylinen, että tällainen voisi löytyä munkin päältä. :)

    VastaaPoista
  3. Tättärää, minä täällä, ihanaa lukea teidän blogeja taas! Ajattele, elin yli puoli vuotta ihan sumussa ja surussa, nyt olen taas onnellinen ja elämä on alkanut kulkea.
    Ja wautsi wau, mikä asu. Mä niin tykkään ja on ihan munkin näköinen. I like <3
    Olet ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että olet taas mukana ja jaksat kommentoida ja lukea muidenkin blogeja. Siitä se elämä taas lähtee käyntiin. Olet niin upea ja ihana <3

      Kiitos ihanainen <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig