lauantai 17. syyskuuta 2016

C A S H M E R E







Cashmere knit Lidl Premium Collection by Esmara * // lace skirt Zara // sunnies Furla * // sandals Céline

Viikolla kävin pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin Lidl Premium Collection by Esmara kashmirneule kokoelma. Luit ihan oikein, maanantaina 19.9 kaikkiin Suomen Lidleihin tulee myyntiin kashmirneuleita. Mallistoon kuuluu kolme neuletta naisille ja kolme miehille, Naisille väreinä ihana vanha roosa, vaaleanharmaa sekä ylläni oleva musta. Miehille väreinä vaalea sekä tummanharmaa ja upea tummansininen. Kaikki neuleet ovat 100 kashmiria ja hinta 60 euroa. Neuleet on muuten pakattu tyylikkäästi laatikoihin, sopii myös lahjaksi.

Ihastuin tietenkin mustaan neuleeseen ( olen jo pitkään etsinyt kashmirneuletta mustana ja v-pääntiellä ) ja jo perjantaina se pääsi ylleni. Yhdistin neuleeseen Zaran pitsihelmaisen hameen ja nilkkurit. Kuvissa näkyvät Célinen sandaalit taas päätyivät näihin kuviin luettuani Taloussanomista uutisen Lidlin pop up vaatekaupasta Hampurin kallemmalla ostoskadulla luksus brändien naapurina. Kuinka hauskaa !Minkälaisia ajatuksia kashmirneuleet Lidlissä sinussa herättävät ?
Leppoisaa lauantain jatkoa ja muistakaa käydä maanantaina Lidlissä ! 

* Merkityt saatu blogin kautta


Share:

6 kommenttia

  1. Ajattelin käydä kyllä tsekkaamassa tämän. Vaikutti kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella, neuleet on ihania ja upeassa pakkauksessa <3

      Poista
  2. Mielenkiinnolla odottelen, miten Lidlin suuntautuminen muodin suuntaan etenee. Neule näyttää kivalta, täytyy varmaan käydä katsastamassa itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heillähän on tämä Esmara, oma merkki, jonka vaatteita on myynnissä, mutta ilmeisesti aika pieniä erä per liike. Itse en ole koskaan nähnyt niitä, menevät varmasti saman tien kaupaksi.
      Neule on kiva, hyvä malli ja mukavan pehmeä.

      Poista
  3. Vanha rosaa neuletta olisin himoinnut, mutta ei sitä illalla tietenkään enää ollut.

    VastaaPoista
  4. Voi harmi. Se oli kyllä kaunis myös.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig