lauantai 13. elokuuta 2016

W E E K E N D


Lipasto Muurame // Helmalakana H&M Home // Pellava aamutakki ( saatu ) ja lakanat Ellos Home // Mokkaiset tohvelit Marokko // Kuviollinen tyyny Kodin 1 // Muki Designletters

Elokuu tuntuu tuoneen syksyn tullessaan. Sateisia ja tuulisia päiviä. Onneksi aurinko on kuitenkin pilkahdellut päivittäin. Kesällä en juurikaan viitsinyt paneutua sisustukseen tai kodinlaittoon, nyt ehkä olisi sen aika. Yöpöytänä on tällä hetkellä Muuramen lipasto, vähän turhankin jykevä tuohon sängyn vierelle, mutta niin kätevä kokonsa vuoksi, siihen mahtuu lehdet, kirjat ja aamukahvi. Lukulamppu sen päälle on etsinnässä, musta, valkoinen vai joku metallin värinen ? En oikeen osaa päättää ja siksi sen hankita on jäänyt roikkumaan. Iltojen pimetessä lamppu olisi kuitenkin tärkeä. Pellavainen aamutakki on saatu blogin kautta Ellokselta, samanlaiset lakanat ( juuri tuollaiset tumman siniharmaat ) olisivat myös ihanat. Mustat mokkaiset tohvelit ovat Marokosta, niitä saa sieltä edullisesti kaikissa sateenkaaren väreissä. Kesällä bongasin melkein samanlaiset Acne Studion valmistamana, hintaa vaan oli useita satoja euroja enemmän. Aika huvittavaa. Olipas sekalaista löpinää tällä kertaa, taitaa olla aika kömpiä sänkyyn. Suloista sunnuntaita !



* Aamutakki saatu blogin kautta
* Postaus sisältä linkkejä, joista bloggaaja saattaa höytyä taloudellisesti 
Share:

6 kommenttia

  1. Pellavalakanat ovat ihanat. Oma pellava-aamutakki alkaa olla hioutunut, pitäisi ostaa uusi tilalle.

    Ihanat tohvelit. Brandit osaavat lisätä omansa hintaan varsinkin tuollaisiin tuotteisiin. Saman tuotteen voi löytää murto-osalla kun on tarkkana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pellava on tosiaan ihana materiaali. Onneksi sitä löytyy nyt kodin tekstiileissä.

      No todellakin. Acnen tohvelit ( ulkokäyttöön tarkoitetut ) ovat ihan suoraan kopioitu marokkolaisista tohveleista, joita on tehty satoja vuosia, niin huvittavaa. Moni tunnettu brändi myy juuri Marokossa tehtyjä tuotteita ominaan. Se on ikävää, koska ostavat niitä muutamalla eurolla ja lisäävät pari nollaa perään. Tuotteiden tekijät eivät hyödy tästä buumista ollenkaan.

      Poista
  2. Puhuin juuri eilen siskon kanssa Elloksen pellava-lakanoista, pitäisi tilata.. Tuollainen aamutakki olisi myös ihana :)
    Leppoisaa sunnuntaita sinulle! sinulla näyttää sellainen myös olevan, itseasiassa minä olen vielä aamutakissa... hidas aamu, yksin kotona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut Elloksen pellavalakat jo pitkään ostoslistalla, väristä en ole ihan varma ( niinkuin yleensä ).
      Voi sunnuntai aamut on niin ihania, yökkärissä täälläkin ;)

      Poista
  3. Näyttää niin chilliltä menolta! Ihana sunnuntain<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chilling on mun lempilaji ;) Taito kai sekin :D

      Kiitos samoin <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig