keskiviikko 24. elokuuta 2016

Nordic designers Pop-up Shop vol. 2Ensi viikolla avautuu Itä-Helsingin Kauppakeskus Itikseen Nordic designers Pop-up Shop, joka on auki kuukauden verran. Pop-up Shop tuo Itikseen puettavaa Suomi-designia 23 naisten-ja miestenvaate sekä asustebrändin verran.
Tapahtuman luoja Pia Hänninen haluaa viedä kotimaisen muodin keskustan pienistä putiikeista koko kansan ulottuville. 
”Nordic Designers’ Pop-up Shop kokoaa selektiivisesti ajanhenkistä, ekologista ja eettisesti tuotettua designia. Ideana on yhdistää klassikkobrändejä ja uusia pienempiä mallistoja keskenään ja tarjota kuluttajille mahdollisuus löytää itselleen uusia designtuttavuuksia.”
Osalla brändeistä ei ole omaa myymälää ja enemmistö on nyt saatavilla ensinmäistä kertaa Itiksessä, joka on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Myyntiin tulevat mallistot ovat syksyn ja talven uutuuksia. 
Nordic Designers Pop-up Shopissa tarjolla mm. glam-henkeä, koruja, kotimaisia neuleita, pipoja, rohkeita printtejä ja saappaita.
Kuulostaa hauskalta idealta, toivottavasti moni teistäkin ehtii käydä paikan päällä. Hieno tilaisuus tutustua moneen suomalaiseen brändiin yhtaikaa ja tehdä ostoksia.


Nordic Designer’s Pop-up Shop Kauppakeskus Itiksen 1. kerroksessa (Stockmannin pää) 2.9.–29.9.2016. Aukioloajat: ma-pe 10.00–21.00, la 10.00–19.00 ja su 12.00–18.00Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig