perjantai 29. heinäkuuta 2016

Kesä HaikkoViime viikonloppuna vietimme tyttöjen kanssa pienen miniloman Haikon Kartanossa. Nyt kesällä paikka on vieläkin kauniimpi ja Kartanon puisto ihastuttava huvimajoineen. Täydellinen lomakohde myös kaupungissa viihtyville.
Miniloman aikana ehdimme kävellä Kartanon puistossa, istua merenrannalla, käydä uimassa ja saunassa Spassa. Söimme ja nautimme tilavasta Imperial-huoneestaamme Kartanossa. Huoneessa oli tilava terassi aurinkotuoleineen ja upea näköala merelle. Ja vaikka kävimme uimassa halusivat tytöt vielä illalla kylpeä huoneemme ammeessa. 
Hyvin nukukutun yön jälkeen nautimme aamiaisen Kartanon terassilla. Huoneeseemme kuului butler-palvelut ja aamiainen Keltaisessa salissa, mutta koska aamu oli todella kaunis siirryimme ulos terassille syömään. Hotelli aamiaiset ovat ihania ja nautin yleensä sellaisista herkuista, joita en kotona syö. Sekin tekee niistä aivan erityisiä.
Aamiaisen jälkeen kävelimme vielä puistossa, pakkasimme ja lepäilimme hetken ennen lähtöä Porvooseen. Miniloman yksi ohjelmanumero oli tietenkin valokuvaus. Kuvasimme toisiamme , merta, maisemia kahdella kameralla, kännyköillä ja ipadilla. Voi apua. Onneksi emme olleet ainoita, sillä moni muukin vieras näytti tekevän ihan samaa.
Kiitos Haikon väelle mukavasta minilomasta ja hyvästä palvelusta ! Ihanaa viikonloppua !


* Yöpyminen Haikon Kartanossa saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

 1. Kiva miniloma, tuollaiset lyhyetkin irtiotot rentouttavat ihanasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haikossa on aina kiva käydä ja nyt siellä oli todella kaunista.

   Poista
 2. Haikko on ihana ja kuvat puhuvat myos omaa kieltaan. On teilla varmasti ollut nautinnollinen miniloma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin kiva miniloma :) Haikko on kaunis mihin vuoden aikaan tahansa, mutta tietysti kesällä parhaimmillaan.

   Poista
 3. Ihana Haikko <3 Joskus on työn puolesta muinoin siellä tullut vietettyä viikonloppua. Nythän sinne tästä kävellen hetkessä ponkaisisi, mutta ei vaan olla käyty. Lapset sitä enemmänkin kylpylöimässä kavereiden kanssa.

  ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään että asutte kävelymatkan päässä. Katselin mennessä taloja, kaunista seutua asua. Mun tytöt viihtyivät uimassa ja saunassa, varmaan parasta heistä :)

   Suloista sunnuntaita Tiia <3

   Poista
 4. Ihanan näköistä, en ole koskaan käynyt Haikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin nyt kesällä, mutta talvellakin käymisen arvoinen paikka. Itse kävin ensinmäisen kerran yli 20 vuotta sitten :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig