lauantai 14. toukokuuta 2016

WHAT I WORE


Leather jacket Karl Lagerfeld // t-shirt Zara // culottes Monki // loafers Asos // sunnies Ray-Ban // bag Rebecca Minkoff

Voi kuinka tykkään pukeutua kokomustaan. Ehkä se on vähän varma valinta, kenties jopa tylsä, mutta itse viihdyn. Keväällä en juurikaan haikaile vaaleiden vaatteiden perään, nahkatakki sen sijaan on kiva vetäistä päälle. Tässä asussa myös toinen lempparijuttu eli mielipiteitä jakava housuhame. Omani on viime kesän löytö Monkista. Viime kesänä kuvittelin käyttäväni tätä myös talvella todella paljon , mutta jotenkin se sitten jäi muutamaan kertaan. No, nyt olen  siitä uudelleen innostunut.


Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu vähän lätkää, kotoilua ja ulkoilua. Eikä sateinen ilmakaan haittaa. Viime viikko oli jotenkin todella kiireinen ja kotona kaikki on vähän vinksin vonksin. Ei auta muu kuin tehdä asialle jotain. Bloggerin kommentointi on tökkinyt viime aikoina ja en ole päässyt edes vastaamaan kommetteihinne, toivottavasti asia korjaantuu pian. Kivaa viikonloppua teille kaikille !



* Adlinks / Mainoslinkkejä

Share:

2 kommenttia

  1. Vaikka välillä värejä tai vaaleita sävyjä kaipaankin, kokomusta on ja pysyy aina suosikkinani. Kivaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokomusta on vaan niin paras. Kiitos samoin sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig