keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Daily make-up



Olen aika laiska meikkaaja ja yleensä meikkini onkin päivästä toiseen sama. Toisaalta meikkaan kyllä melkein joka päivä, ainoastaan silloin kun tiedän ihan varmasti etten käy muuta kuin lenkillä, jätän meikin tekemättä. Päivittäiseen meikkiini menee aikaa noin viisi minuuttia. Ihonhoitoon ennen sitä ehkä vähän kauemmin, sillä annan aina seerumin imeytyä hetken ennen kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen levitystä. Samoin ne saavat myös imeytyä ennenkuin teen meikin.
Viime aikoina olen käyttänyt LUMENEN Artic Aqua 3D Hydration BB-voidetta, jonka päälle olen levittänyt ohuen kerroksen Everyday Mineralsin mineraalipuuteria. Minulla on käytössäni sävy Ivory 1N, joka on tosi vaalea. Minusta vaalea meikki kasvoilla on kaunein, niin ettei kaula näytä vaaleammalta kuin kasvot. Poskille levitän kevyesti Dr Hauschkan poskipunaa Rouge Powder Duo. Dr Hauschkalta on taas tullut meikkejä ja tämä oma poskipunani on aivan hurmaava, paletin vaaleampi sävy on täydellinen pari vaalealle iholle tuomaan kevyttä punaa poskille. Kulmat harjaan muotoon LUMENEn Eyebrow Shaping Waxilla, josta itselläni on käytössä sävy 3. Silmät rajaan hennosti mattamustalla rajauskynällä. Omani on jostain matkoilta ostetusta setistä ja alkuperältään saksalainen, kynässä lukee vain Black 1. Lemppari, joka kestää ja kestää.. Ripsiin laitan L'oréalin Volume Million Lashes Extra -Black ripsaria kaksi kerrosta. Usein aamuisin laitan huulille vain huulirasvan tai REVIDERMIN huulikiiltoa, joita minulle on sekä kuvassa näkyvä nude että pinkki. Arvaatte varmaan kumpi päätyy huulille useammin.
Millaiset ovat omat meikki rutiinisi ? Entä lemppari tuotteet, joista et luovu ? Kivaa keskivikko-iltaa kaikille !

* Osa tuotteista saatu blogin kautta

Share:

8 kommenttia

  1. Mulla on montakin lempparituotetta. Mainitsen varmaan yhden mun lempparivalmistajan eli Joe Blascon, siltä saralta löytyy monta suosikkia. Blogissani tänään lempparihuulipunia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joe Blascoa en ole koskaan kokeillut, moni sitä kehuu.

      Poista
  2. On tiettyjä lemppareita, jotka eksyy koko ajan kasvoille. En ole esim. kahteen vuoteen sutinut oikeastaan muuta aurinkopuuteria kuin Michael Korsin Glowta, pari kertaa on entinen suosikki Guerlainin Terracotta ehtinyt väliin. Narsin Orgasm on poskipuna jonka valitsen 9 kertaa kymmenestä. Sensain ripsivärin yhtä usein. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogista löytyy aina hyviä vinkkejä. Narsia moni kehuu, täytyy ehkä kokeilla.

      Poista
  3. Tuo poskipunan käyttö pitäisi munkin muistaa ottaa vakiokäyttöön. Ja voi että kadedin teitä, jotka onnistutte tekemään aamuisin meikin viidessä minuutissa. En ymmärrä, miten itse saan tuhraamaan siihen aikaa paljon enemmän. Jossain vaiheessa käytin sitä säännöllisesti, mutta nykyisin se aina tuppaa unohtumaan. Mun lempparituoteita ovat mm. Kanebon ripsiväri ja tällä hetkellä suosin Essencen luomivärejä, joiden myötä entistä useammin käytän pelkän rajauksen sijaan luomivärejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jää aina luomiväri laittamatta. Olo on jotenkin liian laitettu. Poskipunaa olen nyt opetellut käyttämään. Viimeinkin ;)

      Poista
  4. Kaunis meikkikollaasi! No jos oikein pitää miettiä mistä en luovu, niin Joe Blascon valonapeista, niiden voittanutta ei ole. Lisäksi vaihdoin Lancomen ripsarit L'orealin ja Maybellinen koska laatu on mielestäni yhtä hyvä. Tuo Dr.Hauschkan poskipunapaletti on tämän kevän hurmaavimpia. <3 Kaunista päivää Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ole joskus vannonut YSL ripsarin nimeen, no halvemmat on ihan yhtä hyviä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig