sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kevättä kohti


Muutama kuva viime viikolta. Näistä kuvista jo uskoo, että kevät ihan oikeesti on täällä. Voisin kuvata merta loputtomasti, toisaalta tykkään myös kuvata kaupunkia, mieluiten sunnuntain hiljaisia katuja. Kuvaaminen on aika kivaa, eikö vain ? 
Pääsiäinen on sujunut jotenkuten, olen nimittäin flunssassa ja taitaa ne allergiaoireetkin vaivata. No, ei ainakaan tarvitse potea syyllisyyttä, että ei pääse töihin, kun sairastaa vapaalla. Oikeesti toivon jo, että kaikki flunssapöpöt häviäisivät, tuntuu nimittäin, että tämä talvi meni sairastellessa. Koko ajan jotain pientä nuhaa ja yskää ja sellaista vetämätöntä oloa.
Ulkona on nyt ihana auringonpaiste ja mietin lähtisinkö kävelylenkille ? Ehkä parasta pysytellä sisällä, niin ei nuha pahene katu- ja siitepölystä. Telkkarin ääreen siis ( ja kenties syön vähän suklaata ). Miten sinun pääsiäinen on sujunut ? Ihanaa pääsiäisen aikaa teille kaikille !
 
Share:

2 kommenttia

 1. Voi ei, flunssa on ikävä tauti, vie energian kokonaa.. Paranemisia!
  Kuvaaminen on hauska harrastus, kivoja kuvia olet ottanut, Helsingin talot ovat niin kauniita ja meri aina yhtä ihana kuvattava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin . . . No ehkä se tästä helpottuu.
   Helsingistä näitä kivoja kuvauspaikkoja löytyy, olisipa vaan enemmän aikaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig