sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Black Swan Fashion SS16




Viime viikonloppuna kävimme kuvaamassa kuopuksen kanssa Talvipuutarhassa. Paikalla oli aika paljon ihmisiä, turisteja myös, mutta siitä huolimatta saimme kuvat otettua. Oli upeaa kuvata lämpöisessä ja valoisassa paikassa, vähän tuli kesäinen fiilis.


Kuvien vaatteet on kaikki saatu Black Swan Fashionilta, joka on tanskalainen brändi. Heidän vaatteensa ovat pääosin mustia, toki joukossa on aina muutamia muitakin värejä, kuten valkoista, harmaata ja puuterisen hempeää vaaleanpunaista. Black Swan Fashionin vaatteet sopivat yhdisteltäviksi kaudesta toiseen ja ne ovat kaikki laadukkaista ja helppohoitoisista materiaaleista valmistettuja.


Oma asuni koostuu Hakan pellavatopista, Himme leveälahkeisista housuista ja Hedda trenssistä. Kivoja keskenään ja kaikki sopivat myös muihin Black Swan Fashion vaatteisiin yhdisteltäviksi. Nämä sopivat myös kaikkiin jo vaatekaapistani löytyviin vaatteisiin. Kesällä aionkin pukeva pellavatopin niin mustien kuin valkoisten farkkujen kanssa. Himme leveälahkeiset housut ovat upeat korkojen kanssa, mutta niitä voi käyttää myös lenkkareiden ja matalien sandaalien kanssa. Valkoisen tepparin tai paitapuseron kanssa ne sopivat myös keväällä. Niin ja Hedda trenssi, kaikki pidempään blogiani lukeneet tietävät, että rakastan trenssejä ja ylipäätänsä pitkiä takkeja. Hedda trenssi on upeasti viimeistelty ja olen aivan rakastunut noihin hieman vajaamittaisiin hihoihin. Black Swan Fashionin vaatteita voi siis ostaa heidän nettisivuiltaan ja toimitus on nopea ja helppo tai sitten sopia suomalaisen konsulentin kanssa kotikutsuista, jolloin konsulentti tulee kotikutsuille ja yhdessä ystävien kanssa voi rauhassa sovitella vaatteita.
Suloista sunnuntaita !

* Black Swan Fashion vaatteet saatu blogin kautta
 
Share:

12 kommenttia

  1. Kiva keväinen fiilis ja valo noissa kuvissa! Tuo trenssi on kyllä style ja sopii sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköisiä vaatteita, kiva nähdä niitä sitten jossain vaiheessa yhdistettynä muihinkin vaatteisiin. Upea kuvauspaikka, niin kesäinen ja vehreä. Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blac Swan Fashionin vaatteet on kyllä mukavia, suosittelen :) Kuvauspaikka oli mukavan lämmin ;) Varmasti näitä tullaan näkemään pitkin kevättä. Ihanaa viikonloppua sinulle !

      Poista
  3. Moikka Sara :)

    Todella toimiva kokonaisuus! Tykkään!

    Oli todella kiva treffata perjantaina ja toivottavasti löydettäisiin joskus hetki jutella
    vähän pitempään.

    Kivaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3

      Oli tosi mukava tavata, ehkäpä kesällä löytyisi aikaa :)

      Ihanaa viikonloppua !

      Poista
  4. Oi, Talvipuutarha on ihana! Ja niin on nämä kuvatkin! Trenssi on kaunis, ihan superklassinen, eli toimii aina ja kaiken kanssa :)

    VastaaPoista
  5. love your whole black look! lovely photos!

    http://chicglamstyle.com

    VastaaPoista
  6. Vitsit miten aurinkoisia kevätfiilis kuvia! Ja musta on kyllä aina niin kaunis, ihan joka kerta <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig