maanantai 25. tammikuuta 2016

Lempeä uni




Sain kokeiltavakseni Mia Höytö Cosmeticsin Lempeä Uni öljy seerumin. Mia Höytö Cosmeticsin tuotteet on suunniteltu ja valmisetttu Suomessa. Raaka-aineina käytetään suomalaisia laadukkaita ja luonnonmukaisia aineosia ja tuotteita ei testata eläimillä. Kaikilla tuotteilla on myös Ecosert-sertifikaatti.
Lempeä Uni öljy seerumia voi käyttää kasvoille aamuin illoin. Öljy on miellyttävän tuoksuista, eikä jätä ihoa öljyiseksi. Itse olen käyttänyt tätä myös kosketusvoiteen ja meikin alla. Meikki on pysynyt hyvin. Lisäksi olen vakuuttunut, että nimensä mukaisesti tämä auttaa nukahtamaan. Iltaisin levitän seerumin rauhallisesti hieroen kasvoille, unisukat jalkaan ja unten maille. Aamulla iho on levänneen näköinen ja ihanan pehmeä. Plussaa kauniista paketista ja tietysti tuosta kotimaisuudesta. Ovatko Mia Höytö Cosmeticsin tuotteet tuttuja ? Mukavaa maanantai-iltaa !



* Tuote saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

  1. Mä sain I love me messuilta muutaman heidän tuotteen testiin. Mä rakastuin testiin saamaani Lumous kosteuttavaan seerumiin. Mä rakastuin siihen täysillä. Tällä viikolla mä just vedin viimeiset pisarat pullosta ja olin ihan shokissa. Pitää saada lisää. Paras kokeilemani seerumi ever.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta tuotteelta <3 Tykkään tästä öljy seerumista, tehokas eikä tahraa. Pakkaukset on myös niin tyylikkäitä :)

      Poista
  2. Olen siirtynyt pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan, mutta nämä Mia Höydön tuotteet eivät ole minulle vielä tuttuja. Olen kyllä kuullut pelkkää hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen innostunut luonnonkosmetiikasta, tämä on yksi parhaista. Pitäisi löytää vielä hyvä kosteusvoide :)

      Poista
  3. Ovat tuttuja, tykkään todella paljon. Varsinkin Unelma-voide, Lumous-seerumi ja Säihke ovat lemppareitani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tuo Lumous-voide kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Ihania nio nimetkin, eikö ? Lempeä Unikin on nimensä veroinen ;)

      Poista
  4. Nimikin on jotain niin ihanaa ja tuo pullo. <3 En ole testannut, mutta pari pulloa sain Mialta I Love me messuilla, josko niitä kevään korvilla testaisin. Mukavaa päivää ihana Sara <3 Kiitos kommentista blogiin, lämmitti sydämeen asti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimi on ihana, samoin tuote :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla saamiasi tuotteita, olen varma, että ihastut niihin.
      Kiitos Tiia <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig