keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 asuja 2/2


Tämän vuoden asuja postaus jatkuu toisella osalla. Heinäkuu tai oikeastaan koko kesä jäi mieleen viileänä, eikä blogistakaan kovin montaa helle-asua löytynyt. En sitten varmaan niitä käyttänytkään. Siksipä valitsin tähän farkut + teeppari yhdessä bleiserin kanssa asun. Tässä asussa on omasta mielestäni kaikki kohdallaan, Current Elliotin valkoiset farkut ovat jo kolmatta tai neljättä kesää käytössä  ja ihan parhaat kesähousut. Supergan tennareita en tänä kesänä käyttänyt yhtä ahkerasti kuin aikaisemmin, tässä ne ovat näköjään eksyneet jalkaan. Laukkuna oma lemppari ja ehkä kaikkein rakkain laukuistani eli Alexander Wangin musta nappa / mokkalaukku.


Elokuu oli mukava kuukausi, lämmin ja aurinkoinen. Asuna jälleen valkoiset farkut, musta teeppari ja Karl Lagerfeldin nahkatakki yhdessä Pura Lópezin mokkaisten korkkareiden kanssa. Laukkuna on Chloén Marcie ja tämä kuva taitaa olla napattu jonkin blogi tilaisuuden jälkeen. Tästäkin asusta on todettava, että viihdyin siinä hyvin ( aina kun on mustavalkoista yllä ).


Syyskuussa ei muistini mukaan satanut usein, mutta silloin kun satoi oli ylläni Garda of Swedin sadetakki, jonka sain blogin kautta. Sadetakissa on parasta upean ulkonäön lisäksi, mukavuus, heijastimet ja huppu. Sekä se, että takkki taipuu myös monee tyyliin, on kivan näköinen myös farkkujen ja lenkkareiden kanssa. Sellainen sadetakki, jolla voi mennä kaupungillekin, tuntematta itseään tyylittömäksi.


Lokakuussa Black Swan Fashion toppiksessa ja Filippa K. poolokaulusneuleessa. Housuina Acne Studion villakangashousut ja jaloissa Niken lenkkarit, jotka ovat olleet tämän vuoden käytetyimmät kenät, sen jälkeen kun ostin ne. Mukavat jalassa ja omasta mielestäni sopivat asuun kuin asuun. 


Marraskuussa hieman yllättäen trenssissä. Olin jo käyttänyt muutamia viikkoja villakangastakkia, kun tuli uudelleen todella lämpöiset ilmat ja vaihdoin takaisin trenssiin. Alla oli lämmin lampaanvillaneule Black Swan Fashionilta ja jalassa Zaran tekonahkaiset joggarit. Nilkkureina ne rakkaat Vagabondit ja huivi on BeckSöndergaardin, mielettömän pehmeää villaa.

Joulukuuta en tähän laittanut, koska asut ovat helposti katsottavissa blogia taaksepäin selaamalla. Kuukauden eniten käytetty takki oli luultavasti Gannin villakangastakki, joka näkyy edellisessäkin postauksessa. Mikä asuista on eniten sinun mieleesi ? Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille !

Share:

6 kommenttia

  1. Mukavia asuja jälleen. Syyskuun kuvassa oleva sadetakki on aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovastikin sun tyylistäsi. Sä olet niin oiva esimerkki klassisen kauniista pukeutujasta. tykkään monesta asustasi, mutta lokakuussa on sitä jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maju kivasta kommentistasi <3 Joo, mäkin tykkään lokakuun asusta, rento ja tyylikäs. Tytär on tosin ominut ton takin itselleen ja hänen päällään se on tosi ihana ;)

      Poista
  3. En minä noista osaa parasta valita, kun tykkään kaikesta;)
    Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta, Sara - ja kiitos tästäkin vuodesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kaikkihan ne on kivoja, valitsin tietysti parhaat päältä ;)

      Kiitos samoin sinulle Lady !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig