sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 asuja 1/2


Vuosi 2015 lähestyy loppuaan ja on aika tehdä katsaus tämän vuoden asuihin. Tähän postaukseen olen valinnut asut, joista itse pidän eniten ( ja joissa oli mielestäni parhaat kuvat ). Joskus asut ovat ihan kivoja, mutta kuvat vähän jotain sinne päin, niin asukin tuntuu latistuvan. Yllä olevan kuva asu on tammikuulta ja kaikki kuvan jutut edelleen käytössä. Marc by Marc Jacobsenin villakangastakki on ollut loistolöytö alesta samoin kuin Karl Lagerfeldin nahkatakki. Jalassa Acne Studion villakangashousut ja Niken lenkkarit.


Tämä kuva on helmikuulta. Kuvia valitessani hämmästelin sitä kuinka kaikissa kuvissa oli kovin vähän lunta, jos postauksissa ei olisi ollut päivämääriä, olisi asujen erottaminen kuukausittain ollut tosi vaikeaa. Asussa on sama takki kuin edellisessä kuvassa, itse neulomani villapaita ja Zaran joggarimalliset tekonahkahousut yhdessä Adidasksen valkoisten lenkkareiden kanssa. Laukku on By Malene Birgerin ja sen laatuun olen ollut pettynyt. Ensinmäisen vuoden laukku pysyi hyvänä, nyt sekä kulmat että printti on kulunut ikävällä tavalla. Harmi. Pipoa en enään käytä, mulle ei vaan sovi beige. Monta kertaa olen kokeillut ja tuntuu, että se vie värin kasvoilta.


Maaliskuun asuna Gannin luonnonvalkoinen villakangastakki ja Acne Studion farkut yhdessä Mangon nahkaisten nilkkureiden kanssa. Mustavalkoinen huivi on villaa ja Karl Lagerfeldin. Olisko tämä se vuoden paras asu ? Ainakn oma lempparini ja viihdyin asussa monet kerrat.


Huhtikuussa siirryin trenssiin ja tämä kyläily asu on aika kiva. Zaran luonnonvalkoinen ylisuuri neule ja bleiseri sekä Black Swan Fashion kellohelmainen hame yhdessä Pura Lópezin mokka korkkareiden kanssa. Asuun mukaan on päässyt Louis Vuitton Speedy Epi nahkaisena. No paidan olisi tietty voinut silittää, mutta ehkä tuli kiire lähtö ?


Toukukuussa edelleen trenssissä, joka on Tiger of Sweden. Sen alla Black Swan Fashion musta puuvillamekko, jalassa Wolfordin hauskat sukkikset, joissa toinen puoli on paksumpaa neulosta kuin toinen. Ballerinat ovat Marc By Marc Jacobsenin, laukku Diane von Furstenbergin ja mustavalkoinen puuvillahuivi BeckSöndergaardin. Aika classy, eikö ?


Kesäkuussa nahkatakissa ja mekossa. Huomatkaa sukkikset, sillä oli edelleen viileää. Karl Lagerfeldin nahkatakki ja Sonia By Sonia Rykiel silkkimekko on sellainen kombo, jonka usein laitan päälleni kun tilaisuus on hitusen juhlava, muttei kuitenkaan ihan oikea juhla. Asuun väriä tuo Rebecca Minkoffin kolmivärinen pikkulaukku ja jalassa lemppari sandaalit Cosilta. 
Kaikki postauksen asut ovat edelleen mieleisiä ja voisin käyttä niitä uudestaan vaikka kuinka monta kertaa. Tulossa vielä osa 2, jossa käyn läpi loppuvuoden asuja. Mikä asuistani oli sinun suosikkisi ? Suloista sunnuntaita kaikille !

Share:

6 kommenttia

  1. Asuista 1 ja 2 tykkään superpaljon, ykkönen ehkä suosikki! Raitapaidan pilkistys kruunaa kokonaisuuden :) Nahkatakkisi on upea. Omalla ostoslistalla on nahkatakki ensi vuonna, mutta en vain ole löytänyt sitä oikeaa vielä ja pakkohan se on jonkun budjetin sisäänkin mahtua. Tilasin testiin syksyllä jo yhden, palautukseen lähti.
    EllenR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kivoja ja rentoja asuja molemmat, samanlaisiin pukeudun melkein joka päivä :)
      Oikeanlaisen nahkatakin löytäminen on tosi vaikeaa, mallin pitäis istua hyvin, laatukin merkitsee ja oikea koko ja tietysti hinnankin pitäis olla omalle kukkarolle sopiva. Onnea etsintään !

      Poista
  2. Todella kivoja kokonaisuuksia :)

    ykkönen on minun suosikki ja samoin tykkään tuosta Gannin valkoisesta takkikuvasta :)

    kivaa joulunodotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotenkin mä arvasin ;) Aika usein mulla on just toi takki päällä, sen on niin mun tyylinen ja sopii kaiken muun kanssa.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  3. Gannin villakangastakkikuva on näistä mun suosikki, vaikka toisaalta, sulla on niin upeat sääret, että teki mieli valita joku hamekuvista lemppariksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Gannin takki tekee asusta kuin asusta upean, tykkään siitä ihan mielettömästi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig