lauantai 12. joulukuuta 2015

Orange & almond


Ihan ensinmäisiä kosmetiikka kokeilujani, niinkuin varmasti monen muunkin ikäiseni, olivat Yves Rocherin luetteloista tilatut tuotteet. Mummini tilasi minulle ensinmäiset jutut ja myöhemmin olin pitkään myös itse asiakkaana. Olen myös asioinut Yves Rocherin liikkeissä, sillä ranskan kielisissä maissa ne ovat varsin suosittuja. Tämän käsirasvan, jota myydään vain rajoitetun ajan, sillä se on joulu sesonki tuote, olen saanut blogin kautta. Yves Rocher on valmistanut kosmetiikkaa kasveista jo vuodesta 1959 ja sitä on myynnissä ympäri maailman. Candied Orange & Almond käsirasva sisältää nimensä mukaisesti appelsiinia ja mantelia ja siinä on minusta aika kiva jouluinen tuoksu. Voide on kevyttä ja levittyy sekä imeytyy nopeasti ja helposti. Aika kiva joulun lahja sujautettavaksi pakettiin.

Voi, että odotan jo lunta. Säätiedotuksissa on vähän lupailtu lumista joulua koko Suomeen. Ihan vielä emme ole virittäytymässä jouluuun, minulle joulu alkaa yleensä siitä kun lapset pääsevät joululomalle ja tänä jouluna odotamme myös pojan lomaa armeijasta. Kotoan ei siis ole sen kummempia valmisteluja menossa, ihan tavallista viikonloppua vietetään. Oletko sinä jo aloittanut valmistelut jouluun ?

* Tuote saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. En oikeastaan..tai no lahjoja hieman ostellut ja tänään loput :) Koristeita kotiin ei oikeastaan ole edes tulossa!!

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vasta muutama lahja ;) Ehtiihän tässä vielä. Meillekkään ei tule koristeita, en vasn kestä niitä.

   Kiitos :)

   Poista
 2. Sara, olen niin tuon kuvan lumoissa. Mikä tunnelma! Täydellinen. Yves Roches ei ole ikinä ollut oikein minun juttuni. Kyllähän sitä vielä ehtisi kokeilemaan : ) Jouluvalmistelut meneillään sopivalla tohinalla. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiina <3 Tykkään niin kuvata näitä kosmetiikka juttuja ( ja muitakin yksityiskohtia ), joten olen todella iloinen ihanasta kommentistasi.

   Vielä ehtii kokeilla, Ranskassa heillä on omia kauneushoitoloitakin :)

   Poista
 3. En oikeastaan ole aloittanut. Olisi pitänyt, mutta ei, en ole... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulostaa tutulta :D Tulee se joulu ilman valmistelujakin. Parasta on kuitenkin aika perheen kanssa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig