keskiviikko 4. marraskuuta 2015

WHAT I WORE


Upeaa aloittaa marraskuun asut trenssissä. Muuten mustan asun kanssa vaalea trenssi tuntuu kivan raikkaalta. Jätin vyön pois ja olen viipottanut menemään takki rennosti auki. Musta villaneule ja lököttävät tekonahkahousut ovat viime ja tämän viikon lemppari. Aamuisin on ihana kietaista vielä kaulaan lämmin villahuivi. 
Viime viikon kiireistä johtuen olen ehtinyt huonosti kommentoimaan muiden blogeihin, eiköhän se korjaannu viimeistään viikonloppuna, jolloin ei ihan oikeasti ole mitään menoja tiedossa. Kuinka ihanaa ! Olen myös ollut ihan sekaisin päivistä ja eilen elin jo keskiviikossa . . . Harmi, että se oli vasta tänään.
Mutta siis kivaa keskiviikko-iltaa kaikille !


Trench coat Tiger of Sweden // wool knit Black Swan Fashion ( saatu ) // faux leather joggins Zara // bag and wool scarf BeckSöndergaard ( saatu ) // ankle boots Vagabond
Share:

10 kommenttia

  1. Olet Sara aina yhtä kaunis! Ja oli mukava tavata lauantaina ❤️

    VastaaPoista
  2. Syksy on ollutkin kivan lämmin ja sateeton. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Voi mitkä housut! Ihanat!
    Ja on tämä elämä metkaa, että melkein 60 vuotta on tämän ladyn pitänyt elää, ennenkuin on alkanut tehdä mieli nahkahousuja;)
    Yksiä jo katselin - onneksi eivät sopineet minun kropalleni;)
    Upeaa marraskuuta, Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ovat olleet hyvä ostos.

      Kiitos samoin sinulle Lady !

      Poista
  4. Kiva asu ja pitäisi nyt vihdoin löytää itselle myös tuollaiset nahkikset. Niinkuin näköjään Ladykin :) Pitää vaan jaksaa kiertää kauppoja ja kokeilla että löytäisi ne parhaiten istuvat. housujen ostossa olen tosi tarkka, niin monta huonoa ostosta olen ostanut, että vaikka maksaisi enemmänkin niin ostan jos vain ovat 10+ päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyviä housuja on vaikea löytää, eikä melkein sopivia kannata ostaa. Toivottavasti löydät etsimäsi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig