tiistai 3. marraskuuta 2015

Fashion & Beauty Forum after work launch party


Perjantaina vietimme Fashion & Beauty Forumin after work launch juhlia Malou C. ja Svaneforsin tiloissa. Kiitos teille kaikille ihanille, jotka saavuitte paikalle juhlimaan kanssamme. Vieraiden ja meidän aika kului ihastellessa vaatteita ja sisustustavaroita, syödessä ja juodessa sekä jutustellen.





Tarjolla oli pientä suolaista ja makeaa herkkua. Leipomo Keisarin uutuudet eli lohitäytteiset coctailpalat ja suklaapassion leivokset katosivat nopeasti, niin herkullisia ne olivat. Kuohuviinin lisäksi tarjolla oli Sun Smoothie Barin tuorepuristettuja mehuja.



Vuohelan Herkun gluteenittomat karpalopikkuleivät maistuivat, no aivan tavallisilta pikkuleiviltä. Jos en olisi tiennyt niiden olevan viljattomia, olisin kuvitellut syöväni ihan tavallisia pikkuleipiä. Lisäksi tarjolla oli Foodoran toimittamia Rullan vietnamilaisia kesärullia ( koodilla FASHIONBEAUTY saat 5 € alennuksen fillarikuljetuksena marraskuun loppuun saakka ) sekä 3 Kaverin Jäätelöä. 


Bileissämme oli tietenkin  musiikkia, josta vastasi DJ Jät Ski. Myös Trend Opticin tytöt olivat paikalla esittelemässä upeita kehyksiä ja aurinkolaseja. Arvaatte varmaan, että viihdyin hyvin kokeilemassa eri malleja.


No, joku muukin innostui makeista aurinkolaseista.  Minttu kokeili laseja varmasti yhtä innokkaasti kuin minä ja nämä kuvissa näkyvät ovat kyllä super makeat.


Lopuksi vieraat saivat mukaansa vielä goodiebagit, joissa oli mm. Biozellin uutuustuote värillinen tyvispray, Lumenen kulmaväriduo ja Madaran hedelmähappokuorintanaamio. Fashion & Beauty Forumin sivuilta voi käydä kurkkaamssa lisää illan tilaisuudesta.
Kaiken kaikkiaan mahtavan upea tilaisuus ja oli ihana tavata kaikkia paikalla olleita !

Share:

4 kommenttia

  1. Ihana kuuloinen ilta! Arvaa harmittaako, kun en päässyt paikalle??!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta oli upea ! Harmi tosiaan ettet päässyt paikalle, ehkä sitten ensi kerralla :)

      Poista
  2. Jos tuo ei olisi ollut niin kiireisten viikkojen aikaan, niin olisin tullut ehdottomasti paikalle. Kiva, että ilta oli hyvin onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko oli itsellenikin todella kiireinen, ymmärrän täysin :) Ehkä joku toinen kerta sitten.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig