tiistai 13. lokakuuta 2015

WHAT I WORE



Ihan uskomatonta miten upeita ja aurinkoisia päiviä viime aikoina on ollut. Tätä asua käytin viime viikolla jolloin yöt olivat kylmiä ja paleltuani yhden päivän oikein kunnolla, pukeuduin jo villakangastakkiin ja Acnen merinovillaiseen neulemekkoon. Mekkoa olen käyttänyt talvisin myös housujen kanssa tunikana, nyt riitti hyvin vielä sukkikset.
Aurinkoa riittää näissä kuvissakin, omaan makuun vähän liikaakin. Ehkä se talvi onkin ihan hyvä juttu, luminen maisema on asukuvissakin oikeastaan kaunista. Oletko sinä jo pukeutunut paksumpaan takkiin ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !



Wool coat Marc by Marc Jacobs // merino wool dress Acne Studios // sneakers Nike // bag and wool scarf BeckSöndergaard (saatu ) 
Share:

6 kommenttia

  1. Ihana neulemekko!! Ja aivan mielettömän mahtava takki!! Itseasiassa koko asu on tosi hieno - voisin omia sen itselleni aivan sellaisenaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu <3 Neulomekko on ollut super hyvä ostos, samon takki. Molemmat lemppareitani :)

      Poista
  2. Huonosti olen taas käynyt muissa blogeissa, mutta nyt selasin muutaman postauksen taaksepäin ja ihania syysasuja sulla kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Aina ei ehdi lueskella toisten blogeja, hyvä että omaansa ehtii päivittää :)

      Poista
  3. Viime viikolla piti käydä kaivamassa lämpimämpää takkia päälle, en kyllä ollut ihan onnellinen siitä.. olisi niin kiva pärjätä vielä kevyttoppiksella tai muulla kevyemmällä takilla.. mutta minkäs voi, nillä leveyspiireillä asutaan.. Kuukauden kuluttua olen kyllä vaihtamassa leveyspiiriä joksikin aikaa.. :) Vaihetelu virkistää. Mutta tosiaan kaunis syksy on ollut, mielettömän kirkasta ja valoisaa, minä tykkään! Ja sinulla oikein kiva asu päällä, mä en millään kesän jälkeen osaa pukeutua mekkoon, vaikka paksut sukkikset olisivat lämmittämässä, pitää harjoitella.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kulunut viikko oli taas hieman lämpöisempi :) Mäkin vaihtaisin mielelläni maisemia kun talvi tulee, kiva taas lukea blogistasi Singaboren kuulumisia.
      Mekot on mukavia myös kylmällä, kunhan on lämmin takki ja ne sukkikset ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig