sunnuntai 11. lokakuuta 2015

WHAT I WORE



Sunnuntain kävelylenkillä ylläni oli Black Swan Fashionin pikkutoppis, joka oli Filippa K. puuvillaneuleen kanssa juuri sopiva syksyn kirpeän viileään ilmaan. Jalkaan laitoin Acnen villakangashousut farkkujen sijaan. Itse tykästyin tähän asuun niin, että taidan pukea sen nilkkureiden kanssa huomenna myös töihin. Vaikka pidän farkuista ja niitä löytyy vaatekaapistani aikamoinen kasa, on kiva välillä myös vapaa-ajalla käyttää muita housuja. Mustia kangashousuja etsin jatkuvasti, sillä niitä on todella vaikea löytää oikeassa mallissa, materiaalissa ja hinnaltaan sopivina. Oletko sinä mustien housujen ystävä ? Kiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentin jättäneille, olette ihania !



Jacket Black Swan Fashion ( saatu ) // cotton knit Filippa K. // wool slacks Acne Studios // sunnies Ray-Ban // sneakers Nike // bag Rebecca Minkoff Collection

Share:

4 kommenttia

  1. Tyylikäs kävelyasu. Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana asu!

    Minulla on sama juttu, kivoja mustia housuja silloin tällöin etsin, ja heti ostan jos kaikki vain on kohdallaan. Harvoin on… Cosilla viimeksi oli ihan kivat, mutta olen päättänyt, että ihan kivat eivät enää käy. Niiden on oltava perfect ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta !

      Siis miten mustien housujen ostaminen voi olla niin vaikeaa ? Niiden pitää olla täydelliset, muuten joka kerta käyttäessä raivostuttaa joku pikku juttu ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig