perjantai 2. lokakuuta 2015

WHAT I WORE



Alkuviikosta huomasin, etten ole käyttänyt tänä syksynä juurikaan trenssejä ja tämä Tiger of Swedenin vaalea ei ole eksynyt päälle kertaakaan. Jotenkin miellän vaaleat vaatteet kevääseen, vaikka niitä ihan hyvin voisi käyttää myös syksylläkin ja ainakin aurinkoisina päivinä. Toinen vaatekapple joka jäi myös kesällä vaatekaappiin on näissä kuvissa ylläni oleva Zaran silkkipellavaneule. Miksiköhän ? Alkuviikosta puin sen ylleni kapean hameen ja matalien mukavien kenkien kanssa. Aika kiva asu, jossa itse viihdyin hyvin. 
Muuten viikko on edelleen sujunut nuhaa ja yskää potien, mutta kuumeettomana ja kai työkuntoisena. Ehkä se on vaan niin tätä syksyä, kaikilla tuntuu olevan jotain köhää. Miten sinun viikkosi on sujunut ? Rentoa viikonlopun alkua kamut !



Silk and  linen knit Zara //  wool skirt Monki // sunnies Ray-Ban // bag and wool scarf BeckSöndergaard ( saatu ) // slip-ons H&M // trench coat Tiger of Sweden
Share:

8 kommenttia

  1. Kivan raikas asu - ja vaikka minullakin on vaaleita trenssejä, olen kyllä jo etsinyt tummempia takkeja syksyksi.
    Flunssa täälläkin jyllää vielä - keuhkokuumeen rajamailla on menty ja ensi viikolla olisi tarkoitus yritellä jo töitäkin.
    Parempia vointeja ja ihania syyssäitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Moni tuntuu nyt olevan sairaana ja pitkään. Toivottavasti paranet pian ja ei tule mitään vakavampaa.

      Poista
  2. Vaalea trenssi sopii hyvin syksyynkin, etenkin tuollaisella muhkealla harmaalla huivillahan se on samaan aikaan syksyisen oloinen ja raikas.
    Paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Asustamallahan asun saa syksyiseksi, sitä vaan tuppaa kangistumaan kaavoihin eli syksyllä tummaa ja keväällä vaaleaa. Toki materiaalitkin vaikuttaa mutta oma trenssini pitää hyvin tuulta ja sadetta, joten on hyvä valinta muös syksyllä.

      Poista
  3. Kivan raikas asu, raidat on omia suosikkeja ja jäin oikein tutkimaan tuota huivia, se on ihana! Aurinkoa viikonloppuun Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiyos Tiia <3 Tuo huivi on niin upea sekä väritykseltään että materiaaliltaan.

      Poista
  4. Minäkin laitoin tänään ensi kertaa trenssin. Miksiköhän ne ovat jääneet unholaan...? Nuo kengät näyttävät supermukavilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse käytin pitkään nahkatakkia, nyt harmittaa kun olen jo siirtynyt villakangastakiin. Näinkö ne trenssi kelit meni jo ?

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig