lauantai 22. elokuuta 2015

Weekend


Ensinmäisenä aamuisin keittiöön astuessani näen ikkunasta parvekekukat ja niiden takana puiston puiden vihreyden. Ihana kesä. Parvekkeelta ei ole tänä kesänä ollut kuvia blogissa, sillä siellä on edelleen vanhan kodin kalusteet, jotka ovat nykyiselle kapealle ja pitkälle parvekkeellemme aivan liian massiiviset. Vanhan kodin parvekkeen sisustuksen voit käydä kurkkaamassa tästä linkistä. Kukatkin on ihan samoja kuin noissa toissa kesän kuvissa eli lobeliaa ja laventelia. Lisäksi olen nostanut parvekkeelle oliivipuun ja muut huonekasvit ja löytyy parvekkeelta myös yrttejä.


#kutsusyömään tilaisuuden goodie bagissä oli mukana tuo yläkuvan ihastuttava ja inspiroiva Ruokaa luonnollisesti-kirja. Kirjassa on reseptien lisäksi ohjeita kierrätykseen, mausteiden käyttöön jne. Kuopuksen kanssa olemme innokkaina selailleet kirjaa ja hän on ehtinyt jo valmistaa kirjan ohjeiden mukaan muutaman aterian. Minulle jäi apaulaisen rooli eli kuorin ja pilkoin bataatteja sekä tietysti siivosin keittiön.


Moni lukijoista on ehkä jo huomannut, että Indiedaysin sivusto on uudistunut ja tästä linkistä voi käydä lukemassa toimituksen viisi vinkkiä uudistuneen Indiedaysin käyttöön. Lisäsin myös oman blogini sivubanneriin nuo eri postausten tunnisteet, joten nyt voi esim. selata erikseen sisustuspostauksia tai vaikka etsiä kaikki asuni. Aurinkoista viikonloppua kaikille !
Share:

6 kommenttia

 1. Me ollaan minin kanssa yhdessä luettu tota kirjaa. Hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mekin ollaan yhdessä katseltu :) Ja niin kauniit kuvat.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kirja! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Todella kivalta kuulostaa kirja , pitääpä yrittää jostain saada tuollainen käsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan innoissani tuosta kirjasta. Siinä on myyntikoodi, mutta en löytänyt sitä Ikean nettisivuilta, ehkä kuitenkin myynnissä liikkeissä ?

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig