sunnuntai 2. elokuuta 2015

Something blue


Jotain sinistä. Tänä kesänä sininen on tuntunut ihanan raikkaalta, lisäksi jostain syystä olen innostunut myös kukista sekä sisustuksessa että pukeutumisessa ( ostin keväällä yhden kukkahameen ). Sinisen ja kukkien innostamana stailailin meidän ruokapöytää. Kaivoin kaapeista esiin kaikkea sinistä ja turkoosia, joka on minusta ihana kesäväri.



Kukat poimin lenkillä käydessä ja yllättäen niitä sinisiä kukkia ei sitten ollutkaan. Lupiinien aika näytti jo menneen ja muutenkin ojanpientareilla ei valikoimaa hurjasti ollut. Kaupungin kukkapenkeistä en lähtenyt napsimaan. Nuo yläkuvan kukat kestivät vain kuvauksen ajan ja sitten ne jo repsahtivatkin. Ehkä luonnonkukat ovat sittenkin kauneimpia sinne minne kuuluvat eli luonnossa.



Hopeatarjotin ja sinisävyinen posliinikulho ovat Marokosta, iso sininen maljakko matkamuisto Damaskoksesta, muut lasiesineet Iittalaa ja turkoosit puiset kynttilän jalat vanhaa Aarikkaa. Pöytäliina Ikeasta vuosia sitten ostettu ja nyt vasta käyttöön päässyt, valkoiset pellaverhot samoin Ikeasta. Valkoiset tuolit ovat italialaisen Galligariksen ja vanha kustavilaistuoli isoäitini lapsuuden kodista.



Alice Munron novellikokoelma on kesälukemista parin kesän takaa ja rehellisesti sanottuna en ole vielä kaikkia lukenut. Jotenkin niin surumielistä. Tänä kesänä olen lukenut kasan Jo Nesbon dekkareita ja kun vielä telkkarista on tullut katsottua Hercule Poirotia niin alkaa olla murhakiintiö täynnä. Ehkä jotain muuta nyt välillä ?



Sisustuslehdistä omat lempparini ovat Elle Decoration ja Vogue Living Australia. Jälkimmäinen on vaan hurjan kallis ja siksi ostan siitä vain ne numerot, joissa on paljon minua kiinnostavia juttuja.



Suloista sunnuntaita ja muistakaa osallistua arvontaan ! Sinne pääset tästä linkistä


Share:

10 kommenttia

  1. Näyttääpä tosi kivalta ja raikkaalta! Ja tuo vanha tuoli josta näkyy pieni vilaus - ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuoli odottaa uutta verhoilua, esittelen sen sitten valmiina.

      Poista
  2. Nice pics
    Kisses

    www.blackdressinspiration.com

    VastaaPoista
  3. Vo kun kiva sisustus! Raikas ja kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvia!! Siis niin kaunista <3

    VastaaPoista
  5. Pieniä, mutta kivan raikkaita yksityiskohtia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig