lauantai 15. elokuuta 2015

Parasta kesässä


Kesä lähenee loppuaan ja viileistä ilmoista huolimatta ainakin oma kesäni on ollut mukava. Olen nauttinut tekemättömyydestä ja pitkistä hiljaisiat aamuista lasten nukkuessa. Olemme retkeilleet kuopuksen kanssa; puistoissa, kahviloissa ja Suomenlinnassa.Nauttineet kauniista vihreästä luonnosta, kuvanneet asuja, kaupunkia ja digitaalista herbaariota. Niissä kuvauksissa olen ollut apulaisen roolissa ja sekin on ollut kivaa.Olen syönyt kaikenlaisia herkkuja, marjoja, hedelmiä ja vihanneksia suoraan torilta haettuna. Valvonut myöhään ja katsonut telkkarista kaikenlaista hömppää. Juhlinut lakkiaisia, synttäreitä ja sotilasvalaa. Sisustanut kotia, istuttanut parvekekukkia, lukenut dekkareita ja lukemattomat määrät lehtiä.Pukeutunut rennosti ja välillä vähän hienommin. Kesään on kuulunut myös kasvonaamioita, kynsien lakkailua joka viikko eri värein ja vartalon hoitoa kuorien ja kosteuttaen. Ale shoppailua kohtuudella ja itselleni tarpeettomien tavaroiden myyntiä.Aika kiva kesä. MIKÄ SINUN KESÄSSÄSI OLI PARHAINTA ?


Ei se kesä vielä kuitenkaan ole ohi. Minusta elokuu on melkein kuukausista parhain. Tänäkin viikonloppuna Helsingissä tapahtuu vaikka mitä. Suvilahdessa on Flow Festival,Art goes Kapakka valtaa Helsingin ravintolat osana Helsingin Juhlaviikkoja ja huomenna vietetään Ravintolapäivää. Upeaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille ihanille !
Share:

6 kommenttia

 1. Ihania kesäkuvia - ja ihana kesä!
  Joka onneksi ei vielä ole ohi:)
  Upeaa viikonloppua, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea kesä on ollut, eikä viileät ilmat ole haitanneet itseäni. Vaan kyllä nämä aurinkoiset ilmat kelpaa.

   Kiitos samoin !

   Poista
 2. Hauska toi tyhjä terassikuva, vaikka aikamoiset tappiot ovat kylmästä kesästä ravintoloitsijoille tullee. Elokuun lämpimät illat tosin tasoittaneet tilannetta.
  Omassa kesässä parasta ollut juuri aikatauluttomuus ja vaan rento oleminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko napata siitä kuva, en ole koskaan nähnyt tuota terassia ennen tyhjänä :) No, onneksi nyt on aurinkoista ja lämmintä.
   Kiireettömyys on ihan parasta.

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta ja ihania kuvia <3. Nämä elokuun ilmat ovat olleet yksi parhaimmista ja niiden tuomat ihanat yhteiset hetket tärkeiden ihmisten kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kesä on ollut. Ihanaa että saimme aurinkoa ja itse pidän elokuusta eniten.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig