tiistai 4. elokuuta 2015

NutriZen aromaattinen hemmottelunaamio


Sain joskus keväällä testiin Mary Cohr NutriZen kasvonaamion. Mary Cohr on ranskalainen ihonhoitosarja, joka ensinmäisenä maailmassa aloitti luonnonkosmetiikan valmistuksen ammattikäyttöön. Mary Cohr tuotteissa käytetään vain tarkoin valittuja luonnonkasveja. Testiin saamani tuote on siis NutriZen aromaattinen hemmottelunaamio, joka uudistaa, rauhoittaa ja rentouttaa ihoa. Naamiossa on laventelia, rosmariinia ja salviaa sekä sheavoita ja lootuksenkukkauutetta. Naamio on helppo levittää ja pestä pois 10 min kuluttua kasvoilta. Tuotteessa on ihana tuoksu ja naamio kasvoillaan voi hyvin kuvitella olevansa ylellisessä hoitolassa. Itse kokeilin tuotetta ensinmäisen kerran hirvittävän migreenin kourissa ja todella stressaantuneena. Mietin voiko voimakas tuoksu koventaa migreeniä, mutta kävi aivan päinvastoin, vaikka yleensä en silloin siedä mitään tuoksuja. Naamion jälkeen iho näyttää ja tuntuu levänneeltä ja vaikka poistin naamion vedellä, en tuntenut tarvetta heti  levittää kasvovoidetta. Parasta naamiossa on hurmaava tuoksu, helppokäyttöisyys ja stressin lievittyminen sekä kasvojejn ihon pehmeys ja raikkaus. Mary Cohr tuotteita käyttäviä ja myyviä kauneushoitoloita Suomessa voi kurkata tästä linkistä. Onko May Cohr sinule tuttu merkki ? Entä käytätkö kotona naamioita ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !* Tuote saatu  testiin blogin kautta


Share:

2 kommenttia

  1. Olen tosi surkea käyttämään mitään naamioita, vaikka tiedän, että ihoni olisi kovasti tehohoidon tarpeessa. Tuo kuullostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Itse en kestä ollenkaan voimakkaita tuoksuja kosmetiikassa - enkä varsinkaan, jos on vähänkään migreeninpoikasta ilmassa... Mielenkiintoista, että sun nenäsi tuon kesti, kohtauksesta huolimatta. Onkohan niiden aromaattisten öljyjen ansiota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamion käyttö on nopea ja helppo tapa piristää ihoa. Munkin täytyy tehostaa ihon hoitoa kotona, ei se edes vie paljon aikaa. Voi olla, että se oli noi aromaattiset öljyt tai sitten tuoksussa oli mulle tuttu ja positiivinen tuoksumuisto, joka vaikutti migreeniin parantavasti ja rentouttavasti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig