maanantai 6. heinäkuuta 2015

K E S Ä


idkuva


En ole mökki-ihminen, mutta tässä nyt kuitenkin muutama kuva parin viikon takaiselta mökkireissulta. Lapsuuden kesät kuluivat aina möikillä ja vaikka niistä on jäänyt vain mukavia muistoja, olen kesätkin mieluiten kaupungissa. Ehkä se on mukavuudenhalua, hyttyskammoa tai sitten vaan ihan sitä, että minusta kesäkaupungit ovat ihania. Tekemistä kaupungissa rittää, on kahvilat, kirjasto, puistot, kaupat jne. Kivointa kaupungissa on se kun ehtii tekemään / käymään niissä paikoissa, joihin ei muuten ehdi tai jaksa mennä. On merenranta ja lukuisat puistot. No, on mökilläkin kivaa. Oma rauha ja luonto, ei meteliä, vaan loputon hiljaisuus. Kumman sinä valitset ? Oman mökin rauhan vai kesäkaupungin vilinän ? Mukavaa maanantai-iltaa murut !

Share:

14 kommenttia

 1. Sara aivan sama homma, lusitut lapuuden kesät Sipoossa tekivät sen, etten enää mieli sinne yöksi, vaan mieluiten menen päiväksi ja illaksi kotiin. :)

  Onhan se niin, että veden/meren äärellä rentoutuu ja mökillä nukkuukin makeiten, mutta silti ei enää hotsita. Asumme myös sen verran maalla nykyään, että tässähän on maaseutua riittämiin.

  Ihania kuvia, näytät todella kauniilta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa jotenkin tutulta Tiia :D Mökillä on ihan kivaa mutta js saan valita pysyttelen kaupungissa ;)

   Kiitos <3

   Poista
 2. Kivoja ja kesäisiä kuvia! Näytät niin onnelliselta ja rentoutuneelta kolmanneksi alimmassa kuvassa! En mäkään ole mökki-ihmisiä, vaikka lapsuuteni kesät olen mökillä viettänyt. En tykkää ulkohuusseista enkä tiskaamisesta, sen sijaan saunominen ja uinti on ihanaa! Kun itse asuu landella, on kiva lähteä kaupungin vilinään, kun siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka <3

   Joo juuri nuo tiskaamis ja ulkohuussi jutut ei ole minunkaan juttu. Olen niin mukavuudenhaluinen nykyään :) Saunominen ja uiminen on ihan kivaa, mutta ei kylmässä merivedessä ;)
   Sitäpaitsi kesä kaupungissa on oikeasti kivaa, nautin siitä että ehdin / jaksan käydä paikoissa, joissa ei talvisin tule käytyä.

   Poista
 3. Molempi parempi eli möksällä on ihana viettää lomaa ja vapaa-aikaa, mutta kyllä sieltä on päästävä välillä nauttimaan kaupunkikesästä. Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mökille koko kesäksi haututuminen ei varmaan miellytä ketään :)

   Kiitos <3

   Poista
 4. Jotain suurkaupungin ja mokin valilta. Eli idylli olisi ehka oma romanttinen hiljainen "mokki" jonkun pikkukaupungin liepeilla, kavelymatkan paassa keskustasta jossa olisi muutama kiva kauppa ja ravintola :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulostaa vähän Hamtonsilta ;) Täällä Suomessa ehkä Hanko on vastaava paikka, voisin kyllä viihtyä.

   Poista
 5. Minäkään en ole tunnustaudu mökki-ihmiseksi, mutta mä lähden kuitenkin sinne miehen pyynnöstä usein mukaan... Se on ainoa paikka missä mä pysähdyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sinulla on paikka missä pysähdyt välillä ;) Kyllä mökillä on kivaakin, jos sieltä pääsee välillä pois.

   Poista
 6. Taidan nyt sitten uida vähän vastavirtaan muiden kommentoijien kanssa : ) Mökit sekä talvella että kesällä ovat minulle tosi rakkaita ja tärkeitä paikkoja. Niissä pääsen relaaman arjen pyörityksestä. Minussa taitaa olla kyllä kaksi puolta, koska kovin mielelläni myös steppaan lomallani miljoonakaupungin sykkeessä. Kivaa loppuviikkoa Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, että joku vielä nauttii mökkielämästä :) Suurkaupungeissa on myös kiva lomailla, ehkä kuitenkin silloin kun paikallisilla ei ole loma-aika. Olen kerran ollut Pariisissa elokuussa, jolloin kaupunki oli tulvillaan japanilaisia ja amerikkalaisia turisteja . . . Ei oikein tuntunut Pariisilta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig